Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

Aicina uzņēmējus pieteikt savas komandas Liepājas pusmaratonam

Jānis Pārums

Aicina uzņēmējus pieteikt savas komandas Liepājas pusmaratonam
Foto: Edgars Pohevičs

Liepājas pusmaratonā, kas notiks šā gada 15. jūlijā tiek rīkotas komandu cīņas pusmaratona distancē (21.0975km) un Nike tautas skrējienā (4.6 km). Organizatori aicina uzņēmumus pieteikt savas komandas cīņai par balvām vai vienkārši izklaidei kopā ar kolēģiem ārpus darba laika.

Reģistrētajiem Liepājas pusmaratona dalībniekiem laika uzskaite trasē notiks elektroniski ar laiku čipu palīdzību. Komandu cīņās tiks vērtēti komandas dalībnieku iegūtie punkti.

Nike tautas skrējiena komandu cīņā: komandas sastāvs ir neierobežots. Tiek vērtēti 5 labākie individuāli iegūtie punkti un tie tiek summēti. Pusmaratona komandu cīņā: komandas sastāvā drīkst būt maksimāli 6 dalībnieki. Tiek vērtēti 3 labākie individuāli iegūtie punkti un tie tiek summēti. Ja komandas skaits ir mazāks par 5 dalībniekiem Nike tautas skrējienā vai 3 dalībniekiem pusmaratonā, tad vērtē finišējušo dalībnieku punktu summu.

Trīs labākās komandas tiek apbalvotas ar Liepājas pusmaratona rīkotāju un atbalstītāju sagādātajām balvām.
Lai piedalītos komandu ieskaitē, jāiesūta komandas sastāva pieteikums uz e-pastu liepajaspusmaratons@gmail.com vai jāreģistrējas elektroniski Sportlat vai Liepājas pusmaratons 2012 | Liepājas..., visiem dalībniekiem ievadot vienādu komandas nosaukumu (ieskaitot saīsinājumus, garumzīmes, u.c.)

Vairāk informācija par Liepājas Pusmaratonu Liepājas pusmaratons 2012 | Liepājas..., turpat arī nolikums par komandu cīņām. 2011. gadā Liepājas pusmaratonā piedalījās 1000 dalībnieki.

Informāciju sagatavoja:
Reinis Rozītis, Liepājas Vieglatlētikas klubs