Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1470, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com minihokeja 1. posmā uzvar Brocēni, Girgensona komanda - ceturtā

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Piektdienas vakarā Ozolniekos notika Sportacentrs.com kausa minihokejā amatieriem 3. sezonas 1. posms. 9 komandu konkurencē sezonu ar uzvaru iesāka Brocēnu komanda. 4.vietu izcīnīja jauniešu komanda ar mūsu jaunās cerības Zemgus Girgensonu ierindā

Sportacentrs.com kauss minihokejā notiek jau 3. gadu. Tradicionāli tās tiek rīkotas ciešā sadarbībā ar lielāko amatieru hokeja organizāciju Latvijā UHL. Sacensībās noskaidro un apbalvo gan katra posma, gan visas sezonas ( šogad paredzēti 7 posmi) kopvērtējuma lielā kausa ieguvējus

Pirmā posma videoapskats ŠEIT

Pirmajam posmam bija pieteikušās 9 komandas. Komandas un to sastāvi viens otra cienīgi - tradicionāli spēcīgās komandas Karāts, Mery Crizis, mūsu jauno amerikas laukumus malušo talantu komanda Orkanu Donori ar Zemgus Girgensonu ierindā un Brocēnu komanda, kas vienmēr otro vietu uzskata par neveiksmi un pērnā gada kausa ieguvēji, mājinieki Rutki.

Sacensību sākumā divās apakšgrupās komandas noskaidroja ceturtdaļfinālu pārus. Visas uzvaras izcīnīja tikai Karāts komanda. Pārspēlēs par iekļūšanu ceturtdaļfinālā pērnā gada čempioni Rutki tikai ar grūtībām uzvarēja Bauskas komandu. Arī turpinājums kausa turētējiem neizdevās un ceturtdaļfinālā tīrs zaudējums Karāts komandai, kurā lielisku sniegumu demonstrēja Kaspars Vitkovskis. Ceturtdaļfinālā gandrīz paklupa arī Brocēni, kas tikai pēcspēles metienu sērijā pārspēja komandu Autoalianse, kurā spēlēja gados jauni puiši. Pusfinālā iekļuva arī Mery Crizis un Orkanu Donori.

Pusfinālā Mery Crizis pierādīja, kāpēc viņi katru gadu cīnās par lielo kausu un pārspēja lielos ātrumos spēlējošos jauniešus Orkanu Donori, kuri atkal nebija gatavi uzvarēt izšķirošās cīņas un turpinājumā zaudēja arī cīņu par 3. vietu Karāts komandai, kas otrajā pusfinālā piekāpās lieliski spēlējošajai Brocēnu komandai.

Finālā interesantā cīņā Brocēni pārspēja Meru Crizis ar atraktīvo Oļegu Eiduku vārtos un kļuva par pirmajiem šā gada čempioniem un kopvērtējuma līderiem.

Kopvērtējums pēc 1. posma

Komanda1.posms1.073.posms4.posms5.posms6.posms7.posmsKopā Vieta
Brocēni30301.
Mery Crizis25252.
Karāts20203.
Orkanu Donori15154.
Mežoņi13135.
Autoalianse12126.
Renoks11117.
Rutki10108.
Bauska999.

Labāko spēlētāju balvas:

Labākais vārtsargs - Oļegs Eiduks ( Mery Crizis)
Labākais laukums spēlētājs - Kaspars Vitkovskis ( Karāts)

Pirmā posma videoapskats ŠEIT

Nākamais posms notiks 1. jūlijā plkst. 21.00 turpat Ozo ledus hallē Ozolniekos

Pieteikšanās pa telefonu - Uldis Eldmanis, 29900022, uldis.eldmanis@inbox.lv
Informatīvais atbalsts- Mārcis Apškrūms, 26311794, reklama@Sportacentrs.com

     [+] [-]

, 2011-06-19 15:00, pirms 13 gadiem
Slap-shot'i ir aizliegti ?

     [+] [-]

, 2011-06-19 15:02, pirms 13 gadiem
94,nr Zemgus?

     [+] [-]

, 2011-06-19 15:10, pirms 13 gadiem
Amatieru turnirs? Uzvaardi gan skaniigi amatieriem.....

     [+] [-]

, 2011-06-19 17:41, pirms 13 gadiem
domiigais rakstīja: Amatieru turnirs? Uzvaardi gan skaniigi amatieriem.....
Amatieri ir nevis tie, kas slikti spēlē, bet tie, kas par spēlēšanu nesaņem naudu (tā šis statuss tiek noteikts pasaules sportā).

     [+] [-]

, 2011-06-19 18:13, pirms 13 gadiem
NANI27 rakstīja: Slap-shot'i ir aizliegti ?
nav aizliegti.

     [+] [-]

, 2011-06-19 19:10, pirms 13 gadiem
Es saprotu, saprotu... Bet ir starpiiba starp junioriem, kas ikdienaa griezh ledu profesionaali ( treneejas, ne naudas zinjaa) un kaut vai vecmeistarus, kas taa treneejaas 5 vai 10 gadus atpakalj. Un gan jau starp daliibniekiem bija arii iistie amatieri, kas profesionaali treneejushies (speeleejushi) nav nekad. Bet tas nav paarmetums turniiram, bet ierindas liidzjuuteeja fakta konstataacija. Negribeeju nevienu aizskart... Jo muusu LAT chempionaats arii lielaakoties ir amatieru saciikstes.
Juris Miņins rakstīja: Amatieri ir nevis tie, kas slikti spēlē, bet tie, kas par spēlēšanu nesaņem naudu (tā šis statuss tiek noteikts pasaules sportā).

     [+] [-]

, 2011-06-19 22:11, pirms 13 gadiem
domiigais rakstīja: Es saprotu, saprotu... Bet ir starpiiba starp junioriem, kas ikdienaa griezh ledu profesionaali ( treneejas, ne naudas zinjaa) un kaut vai vecmeistarus, kas taa treneejaas 5 vai 10 gadus atpakalj. Un gan jau starp daliibniekiem bija arii iistie amatieri, kas profesionaali treneejushies (speeleejushi) nav nekad. Bet tas nav paarmetums turniiram, bet ierindas liidzjuuteeja fakta konstataacija. Negribeeju nevienu aizskart... Jo muusu LAT chempionaats arii lielaakoties ir amatieru saciikstes.
Nu bet tie, kas pašlaik aizvada savas sportiskās gaitas nedomāju, ka spēlējas un sitas uz 100% (labākajā gadījumā uz 50%, protams, ja pretinieki arī necenšas nepamatotu fanātismu izrādīt)... viņiem jau arī šādi turnīri ir tikšanās ar "saviem pacaniem" (precīzāku formulējumu izdomāt nevarēju) - pie reizes paspēlējot brīvā gaisotnē.

Tiem pārējiem jau arī nav neinteresanti - spēlēt pret labiem hokejistiem, kas, iespējams, nākotnē sasniegs kko vairāk par LAČ... salīdzināt savus spēkus un vienkārši redzēt kur ir jāaug, lai spēlējot jau absolūtos amatieru-svētdienas hokejistu turnīros varētu to izlabot.

Nu tas jau visā pasaulē šādos turnīros ir un tieši tāpēc šādi čempionāti ir interesanti, ka pat "avarage Joe" var spēlēt pret sportistiem, par kuriem ikdienā viņš lasa avīzēs/netā.

     [+] [-]

, 2011-06-19 23:46, pirms 13 gadiem
Mery Crizis amatieri pēc visiem noteikumiem regulāri pārmāca komandas ar izbijušiem un topošajiem profesionāļiem. 3 pret 3 uz mazā laukuma 10 minūtēs komandas gars, komandas spēle + veiksmīgs vārtsargs var likt jebkuru zvaigzni ripas salasīt