Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Karbonāri 67. vietā daudzdienu velobrauciena "Simac Ladies Tour" otrajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karbonāri 67. vietā daudzdienu velobrauciena "Simac Ladies Tour" otrajā posmā
Anastasija Karbonāri. Foto: bettiniphoto

LETA. Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri trešdien Nīderlandē UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Simac Ladies Tour" otrajā posmā finišēja kopā ar lielo grupu un ieņēma 67. vietu.

Trešdien riteņbraucējām bija jāmēro 117,8 kilometri.

Finiša spurtā uzvaru izcīnīja pirmā posma ātrākā riteņbraucēja nīderlandiete Lorēna Vībesa (DSM). Viņa sasniedza finišu ar tādu pašu laiku kā lielā grupa, kas bija divas stundas 54 minūtes un 55 sekundes.

Uzvarētājai otrajā vietā sekoja Itālijas riteņbraucēja Laura Tomasi ("UAE"), bet trešo vietu ieņēma nīderlandiete Lonneke Unekena ("SD Worx").

Latvijas čempione grupas braucienā Karbonāri ("Valcar - Travel & Service") arī finišēja kopā ar lielo grupu.

Pēc diviem posmiem kopvērtējuma līdere ir Vībesa, kurai ar 15 sekunžu deficītu seko Karljina Svnikelsa no Nīderlandes ("Jumbo-Visma") un Francijas riteņbraucēja Odrija Kordona-Rago ("Segafredo"). Karbonāri, zaudējot minūti un desmit sekundes, atrodas 60. vietā.

Velobrauciens, kas notiek jau 25. reizi, noslēgsies svētdien.