Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Riteņbraucējai Laizānei 65. vieta velobraucienā Beļģijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Riteņbraucējai Laizānei 65. vieta velobraucienā Beļģijā
Lija Laizāne. Foto: LRF

LETA. Latvijas riteņbraucēja Lija Laizāne pirmdien ieņēma 65.vietu Beļģijā notikušajā vienas dienas velobraucienā "Ronde de Mouscron" (UCI kat.1.1).

Šajās sacensībās riteņbraucējas mēroja 127 kilometrus jeb piecus apļus Muskronas apkārtnē. Aplī bija arī viens bruģa sektors, bet finiša taisne veda nedaudz augšup.

Finiša spurtā uzvaru svinēja nīderlandiete Tālita de Jonga ("JEGG-DJR Academy"), cīņā par vietām uz goda pjedestāla atstājot aiz sevis tautieti Nikoli Steigengu ("Coop - Hitec Products") un itālieti Martinu Alcīnī ("Cofidis").

Vadošā grupa finišēja pēc distancē pavadītām trīs stundām deviņām minūtēm un divām sekundēm, bet Spānijas komandas "Eneicat - RBH Global" riteņbraucēja Laizāne bija starp sportistēm, kas distanci beidza četras minūtes un četras sekundes vēlāk.

Vienā grupā ar latvieti finišēja arī vēl divas Laizānes komandas biedrenes.

     [+] [-]

, 2022-04-19 10:39, pirms 2 gadiem
Prieks dzirdēt par Latvijas dāmām riteņbraukšanā, citādi sajūta, ka aiz D. Rožlapas nevienas nav.