Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

"Tour de France" 12. posmā Neilands apsteidz Skujiņu par vairāk kā minūti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tour de France" 12. posmā Neilands apsteidz Skujiņu par vairāk kā minūti
Krists Neilands. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

LETA. Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands ceturtdien ieņēma 72. vietu velobrauciena "Tour de France" 12. posmā, bet Toms Skujiņš ierindojās 94. vietā.

Par uzvarētāju 203,6 kilometrus garajā posmā ar trim ceturtās kategorijas kāpumiem, kā arī vienu starpfinišu kļuva eritrejietis Biniams Girmajs ("Intermarche - Wanty"), kurš uzvarēja lielās grupas finišā, posmu veikdams četrās stundās 17 minūtēs un 15 sekundēs.

Girmajam tas bija trešais panākums šā gada velobraucienā. Viņš uzvarēja arī trešajā un astotajā posmā.

Otrais ar tādu pašu laiku finišēja "Visma"/"Lease a Bike" braucējs no Beļģijas Vauts van Ārts, bet trešais - francūzis Arno Demārs ("Arkea - B&B Hotels").

Neilands ("Israel - Premier Tech") ierindojās 72. vietā, uzvarētājam piekāpjoties 44 sekundes, bet Skujiņš ("Lidl-Trek") ar minūtes un 53 sekunžu atpalicību no Girmaja ieņēma 94. vietu 167 braucēju konkurencē.

Slovēnis Tadejs Pogačars ("UAE Team Emirates") saglabāja līderpozīcijas kopvērtējumā, par minūti un sešām sekundēm apsteidzot Beļģijas riteņbraucēju Remko Evenepūlu ("Soudal Quick-Step"), bet par minūti un 14 sekundēm - dāni Jonasu Vingegordu ("Visma"/"Lease a Bike").

Skujiņš ieņem 35. vietu (+51:07), bet Neilands - 59. vietu (+1:16:08).

Skujiņš startē savā sestajā "Tour de France" velobraucienā, bet Neilands prestižajā velobraucienā piedalās ceturto reizi.

Pēdējos divus gadus pēc kārtas "Tour de France" nepārspēts ir bijis dāņu riteņbraucējs Jonass Vingegords.

     [+] [-]

, 2024-07-11 22:10, pirms 2 mēnešiem
Tā jau nebija nekāda razģelka, lai šitā rakstītu virsrakstā.

sportacentra žurnālisti atkal pārcentušies