Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičam 24. vieta "Tour of Poyang Lake" individuālajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bogdanovičam 24. vieta "Tour of Poyang Lake" individuālajā posmā
Māris Bogdanovičs. Foto: LRF

LETA. Latvijas riteņbraucējs Māris Bogdanovičs pirmdien Ķīnā daudzdienu velobrauciena "Tour of Poyang Lake" (UCI kat.2.2) septītajā posmā finišēja 24. vietā, bet Andris Vosekalns ierindojās 100. pozīcijā.

Septītajā posmā riteņbraucēji mēroja 29,5 kilometrus ar atsevišķu startu. Par posma uzvarētāju kļuva austrālietis Keins Ričards ("Roojai Insurance"), kurš distanci veica 43 minūtēs un 59 sekundēs. Mājinieks Ļujs Sjaņdzjins ("China Glory - Mentech") uzvarētājam zaudēja 44 sekundes, bet trešo vietu izcīnījušais rumānis Kristians Raileanu ("Li Ning Star") no posma uzvarētāja atpalika 51 sekundi.

Bogdanovičs ("Hengxiang") Ričardam zaudēja trīs minūtes un trīs sekundes, bet viņa komandas biedrs Vosekalns piekāpās deviņas minūtes un 34 sekundes.

Kopvērtējumā Ričards kļuvis par līderi, kamēr krievs Pjotrs Rikunovs ("Chengdu"), viņam zaudē 14 sekundes, bet cits krievs Timofejs Ivanovs ("Hengxiang") atpaliek vienu minūti un divas sekundes. Bogdanovičs no ceturtās vietas kopvērtējumā noslīdējis uz 11. pozīciju un no līdera atpaliek trīs minūtes un trīs sekundes. Vosekalns, atpaliekot 40 minūtes un deviņas sekundes, atrodas 100. vietā.

Sprinteru ieskaitē Bogdanovičs ir sestais, savukārt komandu vērtējuma "Hengxiang" noslīdējusi no pirmās uz otro pozīciju.

Velobrauciens noslēgsies 12. septembrī ar desmito posmu.

Pērn "Tour of Poyang Lake" tika aizvadīti pieci posmi un sacensībās startēja Latvijas riteņbraucējs Mārtiņš Pluto, kurš kopvērtējumā ierindojās 35. vietā.