Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Skujiņam 53. vieta "Criterium du Dauphine" individuālajā braucienā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skujiņam 53. vieta "Criterium du Dauphine" individuālajā braucienā
Toms Skujiņš. Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija

LETA. Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš trešdien ieņēma 53. vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Criterium du Dauphine" ceturtajā posmā, kurā sportisti sacentās individuālajā braucienā.

Riteņbraucēji trešdien vienatnē mēroja 31,9 kilometrus bez kāpumiem.

Visātrāk šo distanci - 35 minūtēs un 32 sekundēs - veica itālis Filipo Ganna ("Ineos Grenadiers"), bet par intrigu līdz pēdējam nogrieznim parūpējās kopvērtējuma līderis Vouts van Ārts no Beļģijas ("Jumbo-Visma"), kurš startēja pēdējais un bija nieka divas sekundes lēnāks. Trešo vietu izcīnīja uzvarētāja komandas biedrs Ītens Haiters no Lielbritānijas, kurš Gannam zaudēja 17 sekundes.

Skujiņš ("Trek - Segafredo") ar divu minūšu un 52 sekunžu deficītu bija 53. vietā.

Van Ārts nostabilizējies līderpozīcijā, par 53 sekundēm apsteidzot itāli Matiju Kataneo ("Quick-Step Alpha Vinyl") un par 56 sekundēm - savu komandas biedru, slovēni Primožu Rogliču. Skujiņš zaudē trīs minūtes un 34 sekundes, arī pēc šī posma ieņemot 33. pozīciju.

Astoņu dienu velobrauciens noslēgsies svētdien.