Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Laizāne trīs dienu velobraucienu Francijā noslēdz 24. vietā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Laizāne trīs dienu velobraucienu Francijā noslēdz 24. vietā
Lija Laizāne. Foto: Eneicat RBH Global komandas foto arhīvs

LETA. Latvijas riteņbraucēja Lija Laizāne svētdien Francijas Pirenejos notikušo trīs dienu velobraucienu (UCI kat.2.1) noslēdza kopvērtējuma 24.pozīcijā, bet Līna Svarinska - 72.vietā.

Noslēdzošajā posmā riteņbraucējas svētdien mēroja 117 kilometrus ar četriem nelieliem kāpumiem.

Uzvaru izcīnīja itāliete Silvija Dzanardi ("Bepink"), finišēdama trīs stundās 15 minūtēs un 32 sekundēs. Divas un trīs sekundes viņai zaudēja divas francūzietes Koralī Demaja ("St Michel - Auber93") un Morgana Kostona ("Arkea").

Laizāne ("Eneicat - RBH Global") atpalika divas minūtes un 55 sekundes, kas deva 29.vietu, bet Svarinska ("Farto - BTC") bija 20 minūtes un 37 sekundes lēnāka par uzvarētāju un finišēja 59.pozīcijā.

Kopvērtējumā uzvarēja amerikāniete Krista Dēbele-Hikoka ("EF Education-TIBCO-SVB"). Laizāne atpalika gandrīz 15 minūtes un bija 24., tikdama pie trīs UCI punktiem, bet Svarinska zaudēja vairāk nekā stundu un bija 72., apsteigdama divas sāncenses. Jauno braucēju vērtējumā Svarinska bija 29.pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA