Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičs Taizemes ceturtajā posmā iegūst 65. vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bogdanovičs Taizemes ceturtajā posmā iegūst 65. vietu
Māris Bogdanovičs. Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija.

LETA. Latvijas riteņbraucējs Māris Bogdanovičs pirmdien izcīnīja 65. vietu Taizemes tūres (UCI kat.2.1.) ceturtajā posmā.

Pirmdien riteņbraucēji mēroja 176 kilometrus garu līdzenuma posms ar trim sprinta starpfinišiem. Lielās grupas finišā otro uzvaru pēc kārtas svinēja Malaizijas riteņbraucējs Mohds Harifs Salehs ("Terengganu Polygon"), kurš kopā ar lielo grupu finišēja četrās stundās trijās minūtēs un 47 sekundēs. Viņš finišā apsteidza nīderlandieti Reimonu Krederu (UKYO) un vācieti Lukasu Karštensenu ("Bike Aid").

Bogdanovičs, kurš pārstāv kontinentālo komandu "Meiyo CCN", finišēja lielajā grupā.

Kopvērtējumā līdera krekliņu ir saglabājis Kreders (UKYO), kurš par sešām sekundēm apsteidz poli Alanu Banašeku ("HRE Mazowsze Serce Polski") un par 15 sekundēm - austrālieti Sairusu Monku ("Meiyo CCN"). Bogdanovičs zaudē 22 sekundes un ierindojas 14.pozīcijā, bet sprinteru ieskaitē viņš ir 29. vietā.

Otrdien Nakhonphanonas tuvumā notiks 163 kilometrus garais līdzenuma posms ar trim sprinta starpfinišiem. Taizemes tūre sešu posmu garumā noslēgsies trešdien.