Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Liepiņš finišē pēdējais Polijas tūres ceturtajā posmā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Liepiņš finišē pēdējais Polijas tūres ceturtajā posmā
Emīls Liepiņš. Foto: LRF

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš otrdien ieņēma pēdējo vietu daudzdienu velobrauciena "Tour de Pologne" (UCI kat. 2.UWT) ceturtajā posmā.

Riteņbraucēji mēroja 179,4 kilometrus ar trim otrās kategorijas kāpumiem.

Uzvaru lielās grupas finišā izcīnīja vācietis Paskals Akermanis no "UAE Team Emirates" vienības.

Otro vietu ar tādu pašu rezultātu izcīnīja "Bora - hansgrohe" pārstāvis Jordi Meijess no Beļģijas, bet trešo vietu - Džonatans Milans ("Bahrain - Victorious").

Liepiņš ("Trek - Segafredo") atpalika, posmu beidzot kā pēdējais no tiem, kuri sasniedza finiša līniju. Viņš uzvarētāju trio zaudēja 16 minūtes un 49 sekundes.

Kopvērtējumā vadību saglabājis kolumbietis Serhio Igita ("Bora - hansgrohe"), kurš par četrām sekundēm apsteidz spāni Peljo Bilbao ("Bahrain - Victorious") un par sešām sekundēm - beļģi Kentēnu Hermansu ("Intermarche - Wanty - Gobert Materiaux").

Liepiņš ar 23 minūšu un 17 sekunžu atpalicību ierindojas 113.vietā 140 braucēju konkurencē.

Trešdien riteņbraucēji mēros 178,1 kilometru ar diviem trešās kategorijas kāpumiem.

Liepiņš šovasar uzvarēja Latvijas čempionātā grupas braucienā un turpmāko gadu brauks sarkanbaltsarkanajā kreklā.

Polijas tūrē ir septiņi posmi, un tā noslēgsies piektdien. Pērn uzvaru izcīnīja portugālis Žuāu Almeida, bet Liepiņš kopvērtējumā ierindojās 104.pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA