Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Štrombergs: "Diskvalifikācija mani neuztrauc, nozīme būtu tikai uzvarai"

Jānis Celmiņš

Štrombergs: "Diskvalifikācija mani neuztrauc, nozīme būtu tikai uzvarai"
Māris Štrombergs
Foto: marisstrombergs.com

Ar neveiksmi aizvadītajā nedēļas nogalē Birmingemā (Lielbritānija) pasaules čempionāts noslēdzās olimpiskajam čempionam BMX riteņbraukšanā Mārim Štrombergam. Pats sportists savā blogā marisstrombergs.com raksta, ka diskvalifikācija viņu neuztrauc, jo nozīme bijusi uzvarai.

Finālu latvietis iesāka ar lielisku startu, izvirzoties vadībā, taču pirmajā līkumā savas pozīcijas zaudēja, palaižot priekšā vairākus konkurentus. Diemžēl vēlāk Štrombergam priekšā krita viens no konkurentiem un Māris nespēja izvairīties sadursmes.

„Finālu iesāku labi, taču pirmā taisne izrādījās par īsu. Iestrēgu ārmalā un sacensības man, praktiski, bija beigušās. Pēdējā trases taisnes beigās Marks Villers izslīdēja un es biju spiests viņā ietriekties. Piecēlos, noņēmu ķiveri un aizbraucu līdz finišam,” uz pasaules čempionāta finālbraucienu savā blogā atskatās olimpiskais čempions.

Dienu vēlāk saņemtā informācija liecināja, ka latvietim piespriesta diskvalifikācija un anulēts rezultāts, kas nozīmē, ka Māris palicis arī bez punktiem reitingā. „Nākamajā dienā uzzināju, ka esmu diskvalificēts par pāragru ķiveres noņemšanu. Diskvalifikācija mani neuztrauc, pasaules čempionātā nozīme būtu tikai uzvarai. Jūtos tā it kā katros nākamajos UCI mačos ir izdomāti kādi jauni noteikumi. Man bija labas iespējas cīnīties par uzvaru, taču šoreiz tas nenotika. Tās bija lieliskas sacensības, lielisks šovs un es ar nepacietību gaidu nākamā gada pasaules čempionāta Jaunzēlandē,” raksta Māris.

Šobrīd viņš jau ir atgriezies Kalifornijā, kur piedalīsies vairākās sacensībās un tad atgriezīsies Latvijā, lai veiktu pēdējos sagatavošanās darbus pirms Londonas olimpiskajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
MARISSTROMBERGS.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-05-30 21:09, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Tautai vajag arī medaļiņu, nevis tikai visu vai neko
„Finālu iesāku labi, taču pirmā taisne izrādījās par īsu. Iestrēgu ārmalā un sacensības man, praktiski, bija beigušās... +kritiens

Viņš jau noteikti pats ''negribēja'' tikt pie medaļas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-30 21:53, pirms 12 gadiem
baumanis10b rakstīja: „Finālu iesāku labi, taču pirmā taisne izrādījās par īsu. Iestrēgu ārmalā un sacensības man, praktiski, bija beigušās... +kritiens

Viņš jau noteikti pats ''negribēja'' tikt pie medaļas...
Kur var tā muldēt! skaidrs, ka, ja esi olimpiskais čempions, tad tikai interesē pirmā vieta! lai viss iecerētais piepildās Mārim ! būs grūti, bet ne neiespējami! dod virsū!!

  +3 [+] [-]

, 2012-05-30 23:03, pirms 12 gadiem
Ja tāda attieksme būtu visiem latviešiem.... ehh Latvija plauktu un zeltu!
Veiksmi Mārim Londonā!

  +2 [+] [-]

, 2012-05-31 01:12, pirms 12 gadiem
Šī gada lielais starts tikai priekšā! Izdošanos!!!

The Machine = The BEST
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-31 10:39, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: jāaa te parādās mūsu jaunbiedru IQ
es nesaku, ka Māra ambīcijas ir sliktas
bet, ja OS finālā aizķeršanās dēļ, kas liegtu uzvaru, viņš par bronzu vairs necīnīsies (kādu uzskatu pauž viņa citāts), tad cieņa manās acīs būs zaudēta
Tavā komentārā parādās latviešu nācijas problēma - "ka tik kaut kas nenotiek...labāk es tā lēniņām...tā ar apdomu..."