Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

LVM MTB/ Gravel maratona sezonu 9. martā iesāks aizraujošas Zwift sacensības

Toms Markss
Toms Markss

LVM MTB/ Gravel maratona sezonu 9. martā iesāks aizraujošas Zwift sacensības
LVM MTB/ Gravel maratons
Foto: Velo.lv

Gaidot populārās Latvijas valsts mežu MTB/ Gravel maratona sezonas startu, nākamajā sestdienā, 9. martā, notiks ļoti aizraujošas e-sporta riteņbraukšanas sacensības iecienītajā Zwift platformā. Pasākuma organizatori piedāvās Gravel distanci – 29,4 kilometru garajā Jungle Circuit trasē.

Līdz jaunajai Latvijas valsts mežu MTB/ Gravel maratona sezonai atlicis mazliet mazāk par diviem mēnešiem. Laika apstākļi ir ļoti labvēlīgi, lai uzsāktu āra sezonu savlaicīgi. Tāpat aktīvi risinās arī pēdējos gados strauji populārā e-sporta riteņbraukšanas aktivitātes.

Iecienītais velo veikals “ZZK” un Latvijas lielākā velo seriāla rīkotāji Velo.lv 9. martā aicina visus interesentus, kuriem ir pieejami atbilstoši velo trenažieri un populārā Zwift programma, piedalīties ļoti aizraujošajās sezonas sākuma sacensībās. Ņemot vērā, ka trenažieri ir dažādi, organizatori piedāvā izvēlēties starp A, B, C, D un arī E grupu, kura ir īpaši piemērota dāmām.

Sacensību dalībnieki varēs piedalīties savā ērtību namā, izmantojot Zwift platformu. Braucējus sagaidīs 29,4 kilometru garā Gravel distance, kas noritēs Jungle apļa trasē, sola būt ļoti dinamiskai un interesantai. Lai arī distance virtuāli vedīs pa dažādiem grants un meža ceļiem, startēt varēs ar savu ierasto velosipēdu vai trenažieri.

Tiem, kuri nevarēs piedalīties, būs iespēja sekot līdzi tiešraidē ZZK un Velo.lv Facebook lapās. Pasākuma laikā dalībnieki un visi interesenti tiks iepazīstināti ar šī gada Latvijas valsts mežu MTB/ Gravel maratona aktualitātēm, tiks prezentēti sezonas posmi un kopējie etapi arī ar Igaunijas lielāko seriālu. Tiks sniegta arī informācija par būtiskākajām izmaiņām nolikumā.

Ātrākie braucēji saņems vērtīgas balvas no pasākuma rīkotājiem, tostarp iespēju tikt pie ielūgumiem dalībai kādā no Velo.lv rīkotajiem pasākumiem.

Izmantotie resursi:
lrf.lv