Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Latvijas sportisti Rokhilā aizvada treniņnometni un sacensības nākamā gada PČ trasē

Toms Markss
Toms Markss

Latvijas sportisti Rokhilā aizvada treniņnometni un sacensības nākamā gada PČ trasē
Veronika Monika Stūriška
Foto: lrf.lv

Uz ASV Dienvidkarolīnas štata Rohkilas pilsētu devušies teju visi Latvijas vadošie BMX sportisti, lai aizvadītu treniņnometni un šīs nedēļas nogalē piedalītos “Fall Nationals” sacensībās nākamā gada pasaules čempionāta trasē. Uz starta redzēsim arī pasaules junioru čempioni Veroniku Moniku Stūrišku un Eiropas junioru čempionu Edgaru Langmani.

Rokhila ir viens no lielākajiem BMX centriem Ziemeļamerikā. Šeit norisinājušās Pasaules kausa izcīņas sacensības, bet 2017. gadā arī pasaules čempionāts. Arī nākamā gada UCI BMX pasaules čempionāts risināsies tieši Rokhilā.

Lai laicīgi iepazītos ar trasi, aizvadītu plānveidīgu treniņnometni un piedalītos ASV čempionāta posma – “Fall Nationals” sacensībās, uz Rokhilu devušies virkne Latvijas sportistu. Viņu arī pasaules čempionāta juniorēm zelta medaļas ieguvēja un Pasaules kausa kopvērtējuma vicečempione U23 konkurencē Veronika Monika Stūriška, Eiropas junioru čempions Edgars Langmanis, lieliskās pozīcijās cīņā par vietu Parīzes Olimpiskajās spēlēs esošais Kristens Krīgers, kā arī vēl vairāki “AKSSC/ Valmiera” sportisti junioru un U23 vecuma grupās.

Mūsu sportisti no piektdienas līdz svētdienai startēs “Fall Nationals” sacensībās, kas iekļautas ļoti prestižajā ASV čempionātā. Būtiski, ka svētdienas sacensības ir arī kā UCI C1 kategorijas starts, tādējādi dodot iespēju sportistiem gūt vērtīgos UCI pasaules ranga punktus.

Izmantotie resursi:
lrf.lv