Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Korejiešu braucējs: "Štrombergs ir BMX Bekhems"

Korejiešu braucējs: "Štrombergs ir BMX Bekhems"
Māris Štrombergs, FA
Foto: Oh Kyu Wook, Korea Herald

"Ir ļoti aizraujoši klātienē redzēt Olimpisko čempionu," pēc Māra Štromberga sestdien, 17. aprīlī, izcīnītās uzvaras "Korejas Lielajā balvā" teica korejiešu braucējs Suk Ik Joons (Suh Ik-joon), kuram uz pjedestāla nokļūt neizdevās.

Jau rakstījām, ka Māris Štrombergs un Edžus Treimanis pagājušās nedēļas nogalē Korejas galvaspilsētā Seulā izcīnīja pirmo un trešo vietu valstī notikušajās BMX sacensībās. Štrombergs uzvarēja visos braucienos, ieskaitot finālu, bet Treimanis kopvērtējumā noslēdza pirmo trijnieku.

„Štrombergu var salīdzināt ar (Anglijas futbolistu) Deividu Bekhemu. BMX viņš ir tikpat slavens,” par latvieti teica Suh Ik-joon.

Štrombergs otro gadu dzīvo un trenējas Kalifornijā, kuru amerikāņi sauc par „Zelta valsti – Golden State”.

„Kad eju pa ielu, daudzi bērni nāk klāt un lūdz autogrāfu,” korejiešu izdevuma „Korea Herald” reportierim teica Štrombergs. „Taču citādi esmu tāds pats kā iepriekš. Tagad sacensības kļūst aizvien konkurētspējīgākas. Tāpēc man smagi jāstrādā un smagi jātrenējas. BMX vispirms jāiemīl un tad smagi jāstrādā. Tad pienāks īstais laiks.”

Izmantotie resursi:
koreaherald.co.kr


, 2010-04-22 13:15, pirms 14 gadiem
prieks par to, kā Māris izsities !
, 2010-04-22 13:19, pirms 14 gadiem
bet labi ka sievq nqv viktorija,a ta liktu 5 reizes diena ar sexsu nodarboties
, 2010-04-22 13:41, pirms 14 gadiem
Aigars20 rakstīja: bet labi ka sievq nqv viktorija,a ta liktu 5 reizes diena ar sexsu nodarboties
jā.. tas gan būtu skarbi
, 2010-04-22 13:43, pirms 14 gadiem
Aigars20 rakstīja: bet labi ka sievq nqv viktorija,a ta liktu 5 reizes diena ar sexsu nodarboties
Kas tev pret TO?
Slēpts komentārs: aizermans19
, 2010-04-22 14:20, pirms 14 gadiem
Jāsaka, ka tad viņš ir ļoti lielā cieņā, jo aziātiem Bekhems vispār ir bezmaz kā Dievs!!!
Veronika Monika Stūriška
Foto: Nico Van Dartel
5

Stūriška kļūst par Pasaules BMX čempioni dāmu U23 grupā

Sestdienas vakarā pēc Latvijas laika ASV pilsētā Rokhilā notiekošajā UCI BMX Pasaules čempionātā dāmu U23 grupā pēc izcila fināla, startējot no astotā celiņa, zelta medaļu izcīnīja Veronika Monika Stūriška. Jāizceļ arī U23 vīru grupas braucējs Mārtiņš Emīls Treimanis, kurš pēc sāpīga kritiena pusfinālā, izcīnīja 13. vietu.
Edgars Langmanis
Foto: Nico van Dartel

Izšķirošajiem UCI BMX Pasaules čempionāta braucieniem kvalificējas seši Latvijas sportisti

Naktī uz sestdienu ASV pilsētā Rokhilā aizvadītas UCI BMX Pasaules čempionāta pirmās dienas sacensības elites, U23 un junioru sportistiem. Pārliecinoši ceturtdaļfinālu sasniedza mūsu juniori – Edgars Langmanis un Kristers Apels, kā arī U23 sportisti – Veronika Monika Stūriška un Emīls Mārtiņš Treimanis. Pārvarot pēdējās cerības braucienu, cīņu turpinās arī elites braucēja Vineta Pētersone un juniore Paula Kibare.
Ernests Zēbolds. Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija

Zēboldam nedaudz pietrūkst, lai OS kvalifikāciju BMX frīstailā turpinātu finālā

LETA. Latvijas sportists Ernests Zēbolds piektdien Šanhajā 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā BMX frīstailā "park" disciplīnā nepārvarēja atlasi, paliekot pirmais aiz kvalifikācijas barjeras.