Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Ventspilī atklāj BMX ziemas treniņu bāzi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ventspilī atklāj BMX ziemas treniņu bāzi
Foto: Renārs Boļšēvics / ventspils.lv

Piedaloties Ventspils pilsētas domes pārstāvjiem, Sporta skolas “Spars” BMX nodaļas audzēkņiem un vecākiem, kā arī Latvijas Riteņbraukšanas federācijas pārstāvjiem, šonedēļ svinīgi tika atklāta jaunā BMX ziemas treniņu bāze un Ventspils 2.vidussolas atremontētā sporta zāle, informē sporta skola "Spars".

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas BMX izlašu un sacensību menedžeris un BMX kluba padomes priekšsēdētājs Artis Ozols atklāšanas pasākumā klātesošajiem atzina, ka jaunā treniņu bāze ir lieliska iespēja ziemas periodā sagatavoties jaunajai sezonai, jauniem panākumiem un sportistiem noteikti šī iespēja ir jāizmanto. Savukārt Ventspils 2.vidusskolas skolēnu pašpārvaldes prezidente pauda prieku, ka tagad skolēni varēs sportot gaišās, izremontētās telpās un izmantot jauno aprīkojumu.

Iekštelpu BMX treniņu bāzē atrodas 40 metrus gara trase ar 4 braukšanas celiņiem, kurā jaunie BMX braucēji varēs trenēties sacensībām ziemas laikā. Tāpat bāzē pieejami pārvietojami trases moduļi, starta estakāde, kā arī velosipēdu novietošanas statīvi, velosipēdu trenažieri un darba galds velosipēdu remontam. Reizē ar treniņu bāzes būvniecību tika atjaunota arī Ventspils 2.vidusskolas sporta zāle un tās palīgtelpas. Sporta zālē uzstādīti florbola un handbola vārti, basketbola grozs, volejbola laukuma komplekts, vingrošanas soli un cits inventārs sporta nodarbību nodrošināšanai.

BMX ziemas treniņu bāzes būvdarbu kopējās izmaksas sastāda 952 673 eiro, kas finansēti no Valsts budžeta līdzekļiem. Savukārt Ventspils 2.vidusskolas sporta zāles izmaksas sastāda 309 678.98 eiro, kas realizēti projekta “Izglītības iestāžu mācību vides infrastruktūras uzlabošana un materiāltehniskās bāzes pilnveidošana” ietvaros.

Izmantotie resursi:
Sporta skola "Spars" / ventspils.lv

     [+] [-]

, 2019-02-22 18:13, pirms 5 gadiem
952 673 eiro par 40 metriem ,startu ar barjeru un vienu koka pampaku??? Jūs ko,galīgi aļļo???