Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Kontadors: "Ar rezultātu komandu braucienā jābūt apmierinātiem"

Jānis Pārums

Kontadors: "Ar rezultātu komandu braucienā jābūt apmierinātiem"
Alberto Kontadors
Foto: AFP/ Scanpix

Slavenais spāņu riteņbraucējs Alberto Kontadors, kurš pārstāv "Team Saxo Bank", atzinīgi novērtējis savas komandas sniegumu sestdien notikušajā "Vuelta a España" komandu braucienā.

Jāatgādina, ka "Team Saxo Bank" komandu braucienā ieņēma septīto vietu, no uzvarētājas "Movistar" atpaliekot par 14 sekundēm. Pozīciju zemāk – latvieša Gata Smukuļa pārstāvētā "Katusha".

"Mēs parādījām ļoti, ļoti nesliktu rezultātu, jābūt apmierinātiem ar sasniegto. Komanda atdeva visus spēkus. Esmu apmierināts ar katra komandas biedra veikumu, ar viņu motivāciju un attieksmi," pēc pirmās sacensību dienas atzina Kontadors.

Spānis uzvarēja "Vuelta a España" 2008.gadā. Augusta sākumā viņš atgriezās sacensību apritē pēc diskvalifikācijas par aizliegtu vielu lietošanas. Spānijas tūre viņam ir tikai otrās sacensības, tomēr tieši Kontadors tiek uzskatīts par galveno favorītu.

  -2 [+] [-]

, 2012-08-19 17:03, pirms 12 gadiem
Redzēju šamējo Zoo pie pingvīniem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja