Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Smirnovs izcīna augsto 6. vietu "Tour of Qinghai Lake" astotajā posmā

Toms Markss
Toms Markss

Smirnovs izcīna augsto 6. vietu "Tour of Qinghai Lake" astotajā posmā
Andris Smirnovs
Foto: teamrietumudelfin.com

Svētdien Ķīnā notiekošajā "Tour of Qinghai Lake" (2HC) daudzdienu velobrauciena astotajā posmā augsto sesto vietu izcīnījis "Rietumu – Delfin" Latvijas riteņbraucējs Andris Smirnovs, kurš tikai par divām sekundēm piekāpās uzvarētājam Sašam Modolo.

Dienu pirms vienīgās atpūtas dienas, "Tour of Qinghai Lake" velobraucienā svētdien tika aizvadīts 201 kilometru garais astotais posms Ķīnas Augstkalnē. Distances pirmajā pusē sportistiem bija jāpievar vairāki kāpumi, tostarp viens augstākās kategorijas kalns.

Lielā grupa sākumā esošajos kāpumos nedaudz sadalījās, tomēr turpinājumā sportisti atkal bija kopā. Trases otrā puse vairāk veda kalnā lejup. Tuvojoties finišam, notika asas cīņas par labāku pozīciju. Brauciena vadībā izvirzījās piecu sportistu liela grupa, ar itāļu sprinteri Sašu Modolo priekšgalā. Tieši itālis finiša spurtā bija ātrākais un izcīnīja savu kārtējo uzvaru "Tour of Qinghai Lake" velobraucienā. Otrajā vietā ierindojās Maksimiliano Ričijs no "Lampre – Merida" vienības, bet trešais bija "Synergy Baku Cycling Project" vienības pārstāvis Tomass Rodžers.

Lieliskas sacensības tiks spēcīgā konkurencē izvērtās "Rietumu – Delfin" Latvijas riteņbraucējam Andrim Smirnovam, kurš bija ātrākais starp tuvākajiem sekotājiem un izcīnīja augsto sesto vietu. Uzvarētājam ventspilnieks piekāpās tikai par divām sekundēm. Matjē Peržē finišēja lielajā grupā, kas Modolo piekāpās par sešām sekundēm, un ierindojās 64. vietā. Pēters Prūss pirms brīvdienas etapā bija 68., bet alūksnietim Andrim Vosekalnam šoreiz 117. pozīcija. Diemžēl no velobrauciena izstājās francūzis Žiljoms Soula.

Kopvērtējumā pēc astoņiem etapiem līderpozīcijās nostiprinājies irānis Mirsamads Golakhors, kurš tagad par 42 sekundēm apsteidz "Astanas" komandas riteņbraucēju Jevgēņiju Nepomjaškiju. Tikmēr trešo pozīciju šobrīd ieņem cits Kazahstānas sportists Danils Fomiņikhs, kurš līderim zaudē 1 minūti un 6 sekundes.

No "Rietumu – Delfin" riteņbraucējiem 30. vietu saglabā Matjē Peržē. Pēters Prūss pakāpies uz 76. pozīciju, Andris Smirnovs tagad ir 117., bet Andris Vosekalns 122.

Izmantotie resursi:
teamriteumudelfin.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-15 07:44, pirms 11 gadiem