Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Rodrigess pagaidām neplāno pamest "Katusha"

Jānis Pārums

Rodrigess pagaidām neplāno pamest "Katusha"
Hoakims Rodrigess
Foto: Roberto Bettini

Spāņu riteņbraucējs Hoakims Rodrigess, kurš pārstāv krievu komandu "Katusha", atzinis, ka tuvākajā laikā neizskata iespēju par komandas nomaiņu, lai gan iepriekš bija informācija, ka "World Tour" licences nesaņemšanas gadījumā varētu to darīt.

"Tagad ir pārāk riskanti kaut ko mainīt. Svarīgi ir nevis tas, lai komanda iekļūtu to vienību skaitā, kam ir Pasaules tūres licences, bet gan tas, ka man nepieciešams precīzi zināt savu sezonas kalendāru," uzsvēra Rodrigess.

Spānis norādīja, ka citu komandu interese ir bijusi, taču viņš savu komandu mainīt tomēr nav vēlējies: "Man zvanīja citu komandu pārstāvji, bet es jau no paša sākuma teicu, ka līdz Sporta Arbitrāžas tiesas (CAS) lēmumam negrasos ne ar ko slēgt līgumu."

2012.gada decembrī Starptautiskā Riteņbraukšanas savienība (UCI) atteica "Katusha" komandai "World Tour" licenci. "Katusha", kuru pārstāv arī latviešu riteņbraucējs Gatis Smukulis, vērsās CAS, lai apstrīdētu šo lēmumu. CAS spriedumu šajā lietā paziņos šonedēļ.

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja