Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Vivus.lv kalnu divriteņu maratona 3.posmā Talsos uzvar Dmitrijs Sorokins un Dana Rožlapa

30.jūnijā Talsos, Kamparkalnā norisinājās Vivus.lv kalnu divriteņu (MTB) maratona 3.posms. Tehniski grūtajā un fiziskos spēkus prasošajā trasē uzvaras laurus atkal plūca Dmitrijs Sorokins (Rietumu-Delfin) un Dana Rožlapa (MySport-Stevens).

Pirms sacensībām organizatori jau solīja, ka trase būs īsta kalnu divriteņu maratona cienīga, ne velti maratona distances veicējiem Kamparkalns bija jāpievar 3 reizes un liela trases daļa gāja pa meža takām, kas prasīja kā labas tehniskās prasmes, tā arī pareizu spēku sadalījumu, lai tā pietiktu visai distancei.
Par pašlaik nepārspētu sacensību līderi ir kļuvis Dmitrijs Sorokins, trasi pieveicot 2:08:05 (Rietumu-Delfin) un Dana Rožlapa, finišu sasniedzot ar laiku 2:34:26 (MySport-Stevens), kuri katru posmu uzsāk attiecīgi Vivus.lv dzeltenajā un Zaļā josta zaļajā kreklā. Otrajā vietā, vīru elites konkurencē ierindojās Normunds Zviedris (ZZK) +0:03:43, savukārt trešajā vietā finišu sasniedza Andris Ponomarenko (Veikals Veloprofs) +0:05:22. Yuasa Kalnu karaļa titulu Kamparkalna stāvajos pakalnos izcīnīja pirmā posma uzvarētājs Matīss Preimanis.
Dāmām maratona distancē otrā finiša līniju šķērsoja Līga Šmite (ebike 4ever) +0:36:28 un trešā finiša līniju šķērsoja Madara Fūrmane (Trek DPA) +0:40:22.
Komandu vērtējumā maratona distancē atkal nepārspēti bija Veikals VELOPROFS komanda, aiz sevis atstājot My Sport STEVENS 1 un HAWAII EXPRESS SC komandas.
Latvijas Valsts Meži pusmaratonā pirmais finišēja abu iepriekšējo posmu uzvarētājs Zigmārs Zučiks (Trek DPA), tāpat arī dāmu konkurencē uzvaru svinēja Rūta Brakovska (Smiltenes sporta skola), kura uzvarējusi arī abos iepriekšējos posmos. Komandu vērtējumā šajā distancē uzvarēja Volvo MTB Team, otrajā vietā komanda Vienkārši labi cilvēki, trešie – Pēdu nav 2.
Pēc sacensībām dalībnieki spēkus varēja atjaunot ar High5 enerģijas dzērienu, Latvijas Maiznieks maizi, Balticovo olām, Nākotnes desiņām un Garīši sautētajiem kāpostiem.
Tāpat dalībnieki tika atalgoti ar sponsoru sarūpētajām balvām, kā jaunums šoreiz – sadarbībā ar Talsu Informācijas centru, balvās tika pasniegtas vietējo uzņēmumu dāvanu kartes aktīvai atpūtai Talsu novadā.
Papildus ļoti interesantajai trasei, sacensību organizatori bija parūpējušies par asprātīgiem uzrakstiem trasē, lai padarītu grūto braucienu smaidiem bagātāku.
Papildus sacensību informācija un foto – Vivus.lv MTB Maratons 2013
Pārējie sacensību posmi:
4.      posms -  28.07.2013. Smiltene, Tepera autotrase
5.      posms - 11.08.2013. Cēsis, Pilsētas stadions
6.      posms - 31.08.2013. Baldone, Riekstukalns – noslēgums un apbalvošanas ceremonija

     [+] [-]

, 2013-07-02 20:18, pirms 11 gadiem
eee, kur komentari par dopingu???