Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Bolts: "Izcīnīt trīs zelta medaļas arī Rio būtu karjeras izcilākais sasniegums"

Bolts: "Izcīnīt trīs zelta medaļas arī Rio būtu karjeras izcilākais sasniegums"
Juseins Bolts
Foto: AFP/Scanpix

Jamaikiešu sprinteris Juseins Bolts izteicies, ka trešo reizi olimpiskajās spēlēs izcīnīt trīs zelta godalgas būtu viņa izcilākais sasniegums karjerā.

Gan 2008. gada Pekinas, gan 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs Juseins Bolts izcīnīja zelta medaļas 100 un 200 metru sprintā, kā arī 4x100 metru stafetē. 29 gadus vecais sprinteris ir apņēmības pilns atkārtot sasniegumu arī šovasar Riodežaneiro olimpiādē. "Līdz šim man ir bijusi lieliska karjera, bet es vēlos turpināt izcīnīt medaļas," norādījis Bolts. "Kā allaž esmu teicis, es nekad nekoncentrējos uz kādu konkurentu. Es cienu viņus visus, bet es zinu - ja esmu labā formā un pie labas veselības, tad mani ir grūti pārspēt. Izcīnīt triple triple būtu manas karjeras izcilākais sasniegums."

Vaicāts par to, vai Riodežaneiro olimpiskās spēles būs viņa pēdējie lielie mači, Bolts atbild, ka šī brīža situācijā nespēj pat domāt par karjeras beigšanu. Pat, ja nākotnē viņam ir plāni, kas nav saistīti ar vieglatlētiku. "Pašlaik es par to pat nedomāju. Man ir savas biznesa intereses, Juseina Bolta fonds. Es turpināšu būt par dažu savu sponsoru vēstnieku. Būšu nodarbināts."

Tikmēr runas par to, ka Londonas "Arsenal" aizsargs Ektors Beljerins 40 metru distanci varētu noskriet ātrāk par viņu, jamaikietis uzskata par uzjautrinošām un pat smieklīgām. "Šie stāstiņi liek man pasmieties. Futbolisti ir ļoti ātri pirmajos 10-20 metros, jo šādām distancēm viņi trenējas. Es trenējos, lai būtu ātrs 100 vai 200 metros. Neesmu dzirdējis ne par vienu futbolistu, kurš 100 metrus noskrietu ātrāk par desmit sekundēm."

Tāpat Bolts atzinis, ka viņu neiepriecina šīs sezonas "Manchester United" komandas spēle Luisa van Gāla vadībā. "Kā "Manchester United" fans esmu pieradis redzēt uzbrūkošu, izklaidējošu un uzvarošu futbolu. Šajā sezonā no tā neko daudz nav sanācis redzēt."

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 17:29, pirms 9 gadiem
Nu kāpēc nevar viņu saukt kā visu laiku pirms tam par Huseinu...

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 17:41, pirms 9 gadiem
Boltu tāpat kā Ārsmstrongu agrāk vai vēlāk uzraus, tagad viņu piesedz, jo kas notiktu, ja pēkšņi paziņotu, ka Bolts lietojis dopingu. Piesedz puiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-22 17:48, pirms 9 gadiem
Slavens rokmūziķis rakstīja: Kad viņu kāds ir saucis par Huseinu?
šeit sc.com neko nevar saprast!

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 17:51, pirms 9 gadiem
Vispār jau aizdomīgi ātri viņš skrien puika. Būtu laiks tiešām nogrūst sapelnītos līdzekļus uz radiem un ārštatiem, jo gan jau drīzumā puisi uzķers un nāksies atdot vien visu savu sapelnīto pensiju

     [+] [-]

, 2016-02-22 18:16, pirms 9 gadiem
"Neesmu dzirdējis ne par vienu futbolistu, kurš 100 metrus noskrietu ātrāk par desmit sekundēm."

Ronaldo kko tadu pirms paris gadiem izdarija

  +2 [+] [-]

, 2016-02-22 18:26, pirms 9 gadiem
Synco rakstīja: Boltu tāpat kā Ārsmstrongu agrāk vai vēlāk uzraus, tagad viņu piesedz, jo kas notiktu, ja pēkšņi paziņotu, ka Bolts lietojis dopingu. Piesedz puiku.
Šajā gadījumā jautājums ir par to - KĀPĒC? Vienkārši tāpat neviens Boltu neaiztiks. Vajag kaut kādu iemeslu - vai nu Jamaikas V-atlētikas bosu salekšanos ar kādiem amerikāņiem vai Bolta komandas visatļautību vai vēl kko.

Un tā kā pašlaik Boltam ir ĻOTI NOPIETNA sponsoru aizmugure, tad nez vai kāds viņu aiztiks. Tomēr, Bolta, kā pasaules ātrākā cilvēka "noķeršana" nevar notikt pa kluso un vienu saķer un viss... tā ir pārāk liela mašīna un līdz ar Boltu lidotu arī vēl desmitiem citu. Kam to vajag?

     [+] [-]

, 2016-02-22 18:30, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Šajā gadījumā jautājums ir par to - KĀPĒC? Vienkārši tāpat neviens Boltu neaiztiks. Vajag kaut kādu iemeslu - vai nu Jamaikas V-atlētikas bosu salekšanos ar kādiem amerikāņiem vai Bolta komandas visatļautību vai vēl kko.

Un tā kā pašlaik Boltam ir ĻOTI NOPIETNA sponsoru aizmugure, tad nez vai kāds viņu aiztiks. Tomēr, Bolta, kā pasaules ātrākā cilvēka "noķeršana" nevar notikt pa kluso un vienu saķer un viss... tā ir pārāk liela mašīna un līdz ar Boltu lidotu arī vēl desmitiem citu. Kam to vajag?
viss ar laiku, tagad ir tā, kā jābūt.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 18:36, pirms 9 gadiem
Sprinteru laikus salīdzina ar futbolistu.. Sprinteriem laiku uzņem sacensībās elektroniski, tie kas ir skrējuši kādās sacensībās zinās ko tas nozīmē, un pat salīdzinot elektroniskos laikus pirmajos 20 metros ar dajebkādu sporta veida pārstāvi sprinteri būs ātrāki.

     [+] [-]

, 2016-02-22 18:44, pirms 9 gadiem
bkventins rakstīja: Sprinteru laikus salīdzina ar futbolistu.. Sprinteriem laiku uzņem sacensībās elektroniski, tie kas ir skrējuši kādās sacensībās zinās ko tas nozīmē, un pat salīdzinot elektroniskos laikus pirmajos 20 metros ar dajebkādu sporta veida pārstāvi sprinteri būs ātrāki.
salīdzināt vari tikai savu krāniņu un pirkstu

     [+] [-]

, 2016-02-22 18:48, pirms 9 gadiem
Synco rakstīja: viss ar laiku, tagad ir tā, kā jābūt.
Nu... tas nav tik vienkārši arī tālāk, jo pārāk tur viss ir savijies kopā. Un neba jau viens Bolts, ja nu kas, ir "sliktais puika". Līdz ar to, nosacīti, Bolta opozīcijas darbošanās tajā pašā lauciņā ir viņa drošības garants.

     [+] [-]

, 2016-02-22 18:51, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu... tas nav tik vienkārši arī tālāk, jo pārāk tur viss ir savijies kopā. Un neba jau viens Bolts, ja nu kas, ir "sliktais puika". Līdz ar to, nosacīti, Bolta opozīcijas darbošanās tajā pašā lauciņā ir viņa drošības garants.
Domāt varam, ko gribam un shēmot, redzēsi jau tas pamazām aiziet, sākot ar FIFA un visiem toto, tas ir tikai sākums.

     [+] [-]

, 2016-02-22 19:00, pirms 9 gadiem
Synco rakstīja: Domāt varam, ko gribam un shēmot, redzēsi jau tas pamazām aiziet, sākot ar FIFA un visiem toto, tas ir tikai sākums.

Dopings no sporta neaizies NEKAD! Nevar aiziet tas, kas ir pamatu pamatā sportam!

  -1 [+] [-]

, 2016-02-22 19:15, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja:
Dopings no sporta neaizies NEKAD! Nevar aiziet tas, kas ir pamatu pamatā sportam!
pārrijies UB esi nejau par dop iet runa iet runa par shēmām un cilvēku uzķeršanu

     [+] [-]

, 2016-02-22 20:59, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja:
Dopings no sporta neaizies NEKAD! Nevar aiziet tas, kas ir pamatu pamatā sportam!
Diezi vai sporta pamatu pamatā ir dopings, jebšu aizliegtu vielu lietošana labāku rezultātu sasniegšanai. Nu Tu laid pa daudz greizi. Vispirms - definē, kas ir sports. Vai tiešām jauniešu aizraušanās ar sportu ir dopingošana? Vai vnk veselīga dzīves veida uzturēšana un atbalstīšana? Es katru dienu minu pedāļus, vai es automātiski esmu dopinga lietotājs?

     [+] [-]

, 2016-02-23 08:16, pirms 9 gadiem
krkr rakstīja: Diezi vai sporta pamatu pamatā ir dopings, jebšu aizliegtu vielu lietošana labāku rezultātu sasniegšanai. Nu Tu laid pa daudz greizi. Vispirms - definē, kas ir sports. Vai tiešām jauniešu aizraušanās ar sportu ir dopingošana? Vai vnk veselīga dzīves veida uzturēšana un atbalstīšana? Es katru dienu minu pedāļus, vai es automātiski esmu dopinga lietotājs?
Tu jauc divas dažādas lietas - fizkultūru (tavu pedāļu mīšanu un jauniešu aizraušanās) un sportu (konkrētu DARBU uz konkrētu REZULTĀTU, kur tieši REZULTĀTS, ne process ir galvenais un viss pārējais tam tiek pakārtots).