Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Eiropas olimpiešu vadītājs arestēts par nelegālu biļešu tirdzniecību Rio

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eiropas olimpiešu vadītājs arestēts par nelegālu biļešu tirdzniecību Rio
Patriks Hīkijs
Foto: AFP/Scanpix

Eiropas Olimpisko komiteju vadītājs Patriks Hīkijs (71) arestēts saistībā ar nelegālu olimpisko biļešu tirdzniecību Riodežaneiro, informē Brazīlijas mediji.

Patriks Hīkijs tiek turēts aizdomās par nelikumīgu Rio olimpisko biļešu nodošanu spekulantiem, lai tie pārdotu tālāk par paaugstinātām cenām. Viņa arests noticis pēc tam, kad aizturēts cilvēks ar 800 nelegālām biļetēm.

Policija informē, ka Eiropas Olimpiskās komitejas un Īrijas Olimpiskās padomes vadītājs aresta laikā mēģinājis bēgt. Kad pie viesnīcas istabas durvīm klauvēja policija, olimpiskais funkcionārs bēga uz blakus istabu, kur nesen bija uzturējies viņa dēls. Pēc aresta Hīkijam kļuva slikti, tika sniegta medicīniskā palīdzība. Īrijas Olimpiskā komiteja pagaidām atturas no komentāriem, gaidot pilnīgu skaidrību par šo situāciju.

Aresta orderi izsniegusi tā pati tiesa, kas iepriekš sankcionēja īra Kevina Melona aizturēšanu. Policijai esot pierādījumi, ka Hīkijs esot bijis iesaistīts nelegālu biļešu tirdzniecības shēmā, par ko tiek turēts aizdomās Melona vadītais uzņēmums.

Atgādinām, ka Eiropas Olimpisko komiteju prezidents Patriks Hīkijs guva publicitāti saistībā ar pirmajām Eiropas spēlēm, kas 2015. gadā risinājās Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Izmantotie resursi:
irishtimes.com
bbc.com

     [+] [-]

, 2016-08-17 15:37, pirms 8 gadiem
ir tādas eiropas olimpiskās spēles?

     [+] [-]

, 2016-08-17 15:40, pirms 8 gadiem
Nu re, kādi mēsli salīduši olimpiskajās komitejās, WADA un citās federācijās.Pērkamas verga dvēselītes!