Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien notiks īpašs "Nike Riga Run" treniņš

Ceturtdien notiks īpašs "Nike Riga Run" treniņš
Publicitātes foto

Gatavojoties sporta labdarības pasākumam Nike Riga Run, ceturtdien, 18. jūlijā Mežaparkā notiks īpašs – “oranžais treniņš”, kura laikā Swedbank aicina ziedot mazlietotu sporta apģērbu, apavus un inventāru, tādejādi paplašinot pasākuma pamatideju – ziedot un palīdzēt citiem.

18. jūlija labdarības treniņa norises sākums – plkst. 19:00, pie ieejas Mežaparkā, netālu no Rīgas Zooloģiskā dārza. Lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku mantu nodošanas procesu, treniņa norises vietā tiks izvietotas Swedbank sarūpētas ziedojumu kastes, kur atstāt nenovalkātu, vēl lietojamu sporta inventāru, apģērbu un apavus tām ģimenēm, kas lūgušas atbalstu labdarības fondā Ziedot.lv. Fonda vadītāja Rūta Dimanta aicina aktīva dzīvesveida entuziastus pārskatīt savu garderobi – varbūt tur atrodas sen nelietotas mantas, kas citiem palīdzētu spert pirmo soli veselības un, iespējams, labākas dzīves virzienā.

Kā liecina treniņa nosaukums, tā dalībnieki šoreiz aicināti uzvilkt kaut ko oranžu, par savu atsaucību saņemot tērpu papildinošu aksesuāru no Swedbank, kā arī iespēju iegādāties oranžu Nike skriešanas apģērbu un apavus par ļoti izdevīgu cenu. Iesildīšanos visiem labdarības treniņa dalībniekiem vadīs sporta kluba „Veselības fabrika” pieredzējusī un atraktīvā fitnesa trenere Marta Kešāne.

Nike Riga Run bezmaksas treniņi šogad piedzīvo vēl nebijušu atsaucību, katru otrdienas un ceturtdienas vakaru Mežaparkā pulcējot vairāk kā 500 dalībniekus, kas apliecina vēlmi ne vien pašiem būt fiziski aktīviem, bet arī palīdzēt atgūt veselību smagi slimiem bērniem. Ar Nike Riga Run starpniecību 3 gadu laikā saziedoti vairāk ka 40 000 latu, kas palīdzējis vairāk kā 30 bērniem ar sirdsdarbības un kustību traucējumiem dzīvot pilnvērtīgāku dzīvi. Pieteikumu skaits pašlaik ļauj cerēt uz rekordlielu dalībnieku skaitu, kas 18. augustā Mežaparkā piedalīsies Baltijas lielākajā sporta labdarības pasākumā. Reģistrācija dalībai kādā no Nike Riga Run disciplīnām turpinās interneta vietnē Jaunumi, kā arī Nike un Sportland veikalos visā Latvijā. Kā zināms, dalības maksa šajā pasākumā pilnībā tiek ziedota labdarībai.

Palīdzi skrienot! Tiekamies 18. jūlijā, 19:00 Mežaparkā!

     [+] [-]

, 2013-07-15 15:52, pirms 11 gadiem
Sportland jau nu varēja noziedot nemaz lietotu sporta inventāru!!! NRR dalībnieki jau būs pietiekami investējuši šā uzņēmuma labklājības celšanā