Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

ESPA Rīga dāvina atpūtu "Mazo sirsniņu" ģimenēm

Vakar, 7. augustā ar muzikālu priekšnesumu un lielisku, relaksējošu atpūtu Nike Riga Run “Mazo sirsniņu” vecāki baudīja ūdenspriekus un relaksāciju. Šo īpašo dāvanu vecākiem sagādāja "Nike Riga Run" sadarbības partneris ESPA Rīga, lai sniegtu iespēju uz mirkli aizmirst ikdienas rūpes un ļauties pilnvērtīgai atpūtai.

"Nike Riga Run" mērķis kopš pirmā tā norises gada bijis līdzekļu vākšana bērniem ar kustību un sirdsdarbības traucējumiem. Iespēju atveseļoties bērniem nodrošina gan fonds Ziedot.lv, gan Nike Riga Run sadarbības partneri un, protams, dalībnieku tūkstoši, kas, cēla mērķa vadīti, katru gadu pulcējas aizvien kuplākā skaitā. Taču īstie varoņi, kuri katru dienu ir līdzās saviem bērniem, gādājot, lai veselības nepilnības nespēj aizēnot bērnības prieku, ir Mazo sirsniņu vecāki, kuri arī ir pelnījuši atpūtu no ikdienas rūpēm. To viņiem pusotru nedēļu pirms "Nike Riga Run" – 7.augustā – dāvināja pasākuma sadarbības partneris ESPA Rīga.
Inga Kļaviņa, ESPA Rīga SPA direktore: „Rīkojot šo pasākumu, pārliecinājāmies, ka vajag tik ļoti maz, lai spētu, kādu patiesi iepriecināt un sniegtu patiesas emocijas. Tas tiešām ir nenovērtējami smags darbs un ārkārtīgi liela mīlestība, ko vecāki iegulda, lai tikai redzētu savu bērniņu acīs prieku un degsmi dzīvot. Ikviens no mums varētu mācīties pozitīvismu un lielo gribasspēku, kas viņiem piemīt. Mēs aicinām ikvienu atbalstīt šāda veida pasākumus, jo esam pārliecinājušies – kopā mēs varam vairāk un spējam pasauli veidot labāku!”
Mazo sirsniņu vecāki ir šo bērnu lielākais atbalsts, cerība, mierinājums un prieks visgrūtākajos brīžos. Lai spētu saviem bērniem sniegt neizsīkstošu pozitīvu emociju gammu, arī pašiem Mazo sirsniņu vecākiem nepieciešamas patīkamas emocijas, kuras tālāk nodot bērniem. Tieši tāpēc visi projekta Mazajām sirsniņām pieteikto bērnu vecāki ESPA Rīga baudīja gan SPA kompleksa piedāvātās atpūtas iespējas, gan muzikālu priekšnesumu mūziķa un ģitāras virtuoza Kaspara Zemīša izpildījumā.
Trīs gadu laikā ar "Nike Riga Run" starpniecību ir savākti vairāk kā Ls 40 000, kas ļāvuši 39 projektā Mazajām sirsniņām pieteiktajiem bērniem iegūt dzīvesprieku un dāvāt tiem pilnvērtīgāku dzīvi.