Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls

Rīgā notiks Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls
Foto: www.4freephotos.com

Spītējot laika apstākļiem, svētdien, 23.februārī Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Uzvaras bulvārī 15 no plkst.11:00 visas dienas garumā norisināsies Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls, kura laikā ikviens, bet jo īpaši ģimenes ar bērniem, ir aicinātas piedalīties dažādās aktivitātēs svaigā gaisā. Ieeja un dalība pasākumā ir bez maksas.

Tā kā pasākums tiek rīkots olimpisko spēļu noskaņās, tad Ziemas sportisko aktivitāšu festivālā aicināts piedalīties jebkura vecuma iedzīvotājs, jo plašajā aktivitāšu klāstā katrs sev varēs atrast interesējošu nodarbi.

Festivālu plkst.11.00 atklās populārā un atraktīvā dejotāja Marta Kešāne, kas "iesildīs” festivāla dalībniekus rosīgām, sportiskām nodarbēm. Ģimenēm ar bērniem sagatavotas īpašas aktivitātes, kas vecinās gan fiziski aktīvu darbošanos, gan radošumu un prasmi strādāt komandā. Festivālā būs iespēja pārbaudīt savas spējas fotoorientēšanās, prasmes veidot ziemas pastkartes un citas radošas lietas, sacensties kamaniņu sprintā un daudzās citās sportiski izklaidējošās nodarbēs.

Līdztekus ģimeņu aktivitātēm varēs izbaudīt ātrumu, traucoties haskiju suņu pajūgā, pielikt roku olimpisko ledus skulptūru tapšanā, iepazīt ziemas peldēšanai nepieciešamos pamatprincipus un tikties ar ziemas peldētājiem jeb roņiem, kā arī nūjot un darboties brīvdabas vingrošanas darbnīcās.

Festivāla gaitā uz skatuves ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies bērni un profesionāli breakdance dejotāji.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2014-02-21 15:46, pirms 10 gadiem
pa dubļiem?