Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Notiks Rīgas rudens kausa izcīņas sacensības pludmales volejbolā

Jānis Pārums

Sestdien, 19.oktobrī pludmales volejbola hallē „Beach Box” (Brīvības gatve 197b) jau no plkst. 10.00 risināsies Rīgas Rudens kausa izcīņa pludmales volejbolā, kurā par kausu cīnīsies gan sieviešu, gan vīriešu komandas. Rīgas rudens kausa izcīņas sacensībās aicināts piedalīties ikviens pludmales volejbola spēlēs pratējs, un pieteikties sacensībām iespējams līdz 18.oktobrim.

Sacensības norisināsies pēc FIVB pludmales volejbola noteikumiem, un komandai jāsastāv no diviem spēlētājiem. Komandas cīnīsies ne vien par kausu, bet arī par 100 latu balvu fonds, kā arī par balvām no sacensību atbalstītājiem.

Iegūt papildinformāciju, kā arī pieteikties sacensībām iespējams, sazinoties pa e-pastu: arnis@beacbox.lv, norādot spēlētāju vārdus un uzvārdus, kontaktpersonas tālruņa numuru un e-pasta adresi. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 18. oktobra plkst. 24.00.

Sacensības ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansiālu atbalstu organizē Biedrība „Šmēdi”.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde - Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja