Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

''Stats/ASK'' uzvar Latvijas čempionāta spēlē

Jānis Pārums

Trešdien ''Stats/ASK'' rebija komanda izcīnīja pārliecinošu uzvaru Latvijas čempionāta spēlē, pārspējot "Eži/LMT" komandu un sagādājot tai trešo zaudējumu trijās spēlēs šosezon.

Trīs no 11 piezemējumiem uzvarētājiem izdarīja Kristaps Jakušs, kaut gan pabija laukumā tikai pēdējās 20minūtēs. Pēc atgriešanās no Maskavas, kur Eiropas klubu čempionātā miesnieki izcīnīja 6. vietu, no septiņnieka spēlēt nevarēja traumētie Aldis Augstkalns un Valters Raņķis, Leno Bramanim vajadzēja būt darbā, Kasparam Jēkabsonam spēle bija jāizlaiž noraidījuma dēļ.

Pie punktiem "Stats/ASK" rindās netika tikai Jānis Priede. Pārējie spēlētāji bija rezultatīvi: piezemējumi Viktoram Silvonikam, Didzim Stalīdzēnam un Kristapam Jakušam, trīs realizācijas Andrejam Aleksandrovam. Spēle noritēja tikai ar vienu sānu tiesnesi divu vietā.

Latvijas čempionāta spēle regbijā

STATS/ASK - Eži/LMT 61-5 (36-0)
Punktu guvēji:
STATS/ASK: Piezemējumi: Jakušs (3), A. Andersons (2), Skuja, G. Kreicbergs, Stalīdzēns, Robežnieks, Silvoniks, Rupainis. Realizācija: Aleksandrovs (3).
Eži/LMT: Piezemējums: Linards.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv

     [+] [-]

, 2008-07-31 08:54, pirms 16 gadiem
Ā.god. Jāni Pārum EŽI/LMT šī bija ceturtā spēle , viņiem ir arī viena uzvara pār REMUS , starp citu bija ļoti interesanta un saspringta cīņa , ja raksta par regbiju ,tad ir arī kas jāzin par to

     [+] [-]

, 2008-07-31 10:11, pirms 16 gadiem
Straume, būtu priecājies, ka vispār ir kāda informācija.
Ja miesnieki (tā ir informācija no mums, www.miesnieki-rugby.lv) par Latvijas mačiem nerakstītu, tad to tu varētu iegūt tikai LRF lapā, bet tur tā ir nekāda.
Arī Ežu mājas lapā ir tikai viena rindiņa.
Atvainojamies par nezināšanu, bet Jūsu uzvara par Remus nekur netika paziņota, jā apsveicam.

     [+] [-]

, 2008-07-31 11:11, pirms 16 gadiem
En.Ferr ,
es priecājos par visu informāciju attiecībā uz regbiju ,kura tiek sniegta masu saziņas līdzekļos ,gan par Latvijas spēlēm gan pasaules līmeņa ,jo tas rada interesi par sporta veidu kā tādu, LRF lapā informācija ir tikai skaitļos un skopa , pārējās lapās vairāk vai mazāk subjektīva,ko kurš grib to raksta .

Apsveicu "Miesniekus" ar panākumu Maskavā ! īpaši EŽU/EK Sistēmas spēlētāju Arvi Pilenieku , kuram padevās rezultatīva spēle spriežot pēc informācijas miesnieku un šajā lapā

     [+] [-]

, 2008-08-01 00:01, pirms 16 gadiem
ES ATVAINOJOS,
MAN, z.b. , man tie stūlbie kašķi, kad LATVIJĀ beidzot tiks attīstīsts regbijs, A.Deniņa kungs?
KAD VIENKĀRŠS LATVIETIES ZINĀS, KAD UN KUR NOTIEK REGBIJA SPĒLES, nerunājot par pašiem spēlētājiem un šī sporta veida cienītājiem?