Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Livonia" treneris Džonsons: "Tiesnesis neraksturīgi daudz piešķīra sodus par labu pretiniekiem"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Livonia" treneris Džonsons: "Tiesnesis neraksturīgi daudz piešķīra sodus par labu pretiniekiem"
Nīls Džonsons. Foto: RK "Livonia".

Pēc piedzīvotā zaudējumu ļoti līdzīgā spēlē izbraukumā Šauļos Baltijas Top līgā regbijā pret pašreizējiem čempioniem “Vairas” RK “Baltic XL/Livonia” treneris Nīls Džonsons norādīja, ka spēle bijusi ļoti smaga un ka spēles galvenais tiesnesis neraksturīgi daudz piešķīris sodus par labu Lietuvas komandai, kā arī livonieši nav izpildījuši pilnībā spēles plānu, kā bija gribējuši.

Iepriekš informējām, ka pagājušo sestdien RK “Baltic XL/Livonia” izbraukumā Šauļos Baltijas Top līgas spēlē regbijā pret pašreizējiem čempioniem “Vairas” ļoti līdzīgā spēlē, esot iedzinējos pēc pirmā puslaika tikai ar divu punktu starpību (13:15), beigās ļoti spriedzes pilnā galotnē tomēr par vienu punkta pārsvaru piekāpās – 20:21.

“Zinājām, ka spēle pret “Vairas” būs ļoti smaga. Mēs sagatavojāmies labi, mums bija spēles plāns, un uzskatījām, ka tas strādās pret “Vairas”, taču mēs pilnībā neizpildījām spēles plānu, kā mēs gribējām. Tomēr mēs spējām radīt situācijas, lai nopelnītu punktus, taču diemžēl saņēmām sodus, kas šādā spēlēs bija krietni par daudz, lai varētu uzvarēt,” akcentē RK “Baltic XL/Livonia” treneris Nīls Džonsons.

“Iepriekšējās spēlē pret “Šiauļiai” mums piešķīra deviņus sodus, bet šajā spēlē pret “Vairas” tiesnesis piešķīra par pretiniekam par labu 25 sodus, kas ir ārkārtīgi daudz regbija spēlē. Kopumā tika iedoti kādi 30 sodi, kas ļoti bremzēja spēli. Un tu nevari uzvarēt, ja tiek piešķirti tik daudz sodi,” norāda treneris.

“Domāju, ka kopumā komanda nospēlēja labi. Puiši veica pāris labis piezemējumus. Šī bija ļoti fiziska spēle, pretī bija fiziski ļoti spēcīgi spēlētāji. Ceru, ka spēsim veikt uzlabojumus šajā sakarā un labi nospēlēt nākamo spēli pret “Baltrex” savā laukumā 31. augustā,” apņēmību pauž Džonsons.