Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sestdien startēs Latvijas čempionāta regbijā-15 izslēgšanas spēles

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Sestdien startēs Latvijas čempionāta regbijā-15 izslēgšanas spēles
Foto: Juris Bērziņš-Soms.

Sestdien, 25. septembrī Brenguļu sporta centrā ar ceturtdaļfināla spēli starp Valmieras ''Fēnikss'' un Rāmavas ''Lāčiem'' startēs 2021. gada Latvijas čempionāta regbijā-15 izslēgšanas spēles. Mača sākums paredzēts pulksten 15:00.

Šobrīd jau ir zināmas trīs pusfināla komandas. Tās ir pamatturnīra pirmo trīs vietu ieguvējas - ''Garkalne/Livonia', ''Ķekava/Miesnieki'' un ''Eži/EK Sistēmas''. Līdz ar to Valmieras ''Fēnikss'' un Rāmavas ''Lāči'' komandas vienā ceturtdaļfināla spēlē noskaidros noslēdzošo ceturto pusfinālisti, kas turpinās cīņu par medaļām. Šī vienīgā ceturtdaļfināla pāra uzvarētājiem pusfinālā pretī stāsies pamatturnīra uzvarētāja ''Garkalne/Livonia''.

Viens pusfināla pāris jau ir noskaidrots. Tajā sacentīsies regulārās sezonas otrās vietas ieguvēja un pagājušās sezonas čempione ''Ķekava/Miesnieki'' un trešjā vietā esošā ''Eži/EK Sistēmas'' komanda, kas pamatturnīru noslēdza trešajā vietā. Pusfināls starp šīm komandām norisināsies 2. oktobrī Rīgas Tehniskās koledžas stadionā. Spēles sākums pulksten 15:00.

Izmantotie resursi:
Latvijas Regbija Federācija