Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Livonieši Beltramino un Tatu trijniekā Baltijas Top līgā piezemējumu ziņā un rezultativitātē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Livonieši Beltramino un Tatu trijniekā Baltijas Top līgā piezemējumu ziņā un rezultativitātē
Enzo Beltramino. Foto: RK "Livonia".

Regbija kluba “Baltic XL/Livonia” spēlētāji turpina iepriecināt ar ļoti augstām pozīcijām dažādās kategorijās Baltijas Top līgā regbijā. Pirms pēdējās septītās kārtas livoniešu kapteinis Enzo Beltramino ir otrais veikto piezemējumu ziņā, bet Džeiks Tatū ir trešais rezultatīvākais spēlētājs.

Pirms divām nedēļām informējām, ka “Baltic XL/Livonia” spēlētājs Džeiks Tatu bija otrs rezultatīvākais Baltijas Top līgā, bet komandas kapteinis Enzo Beltramino atradās pieciniekā veikto piezemējumu ziņā. Tagad trijniekā savā kategorijā ir abi livonieši.

Džeiks Tatu turpināja būt rezultatīvs realizācijās un soda sitienos, nosargājot vietu trijniekā. Lai arī livonietis ir noslīdējis par vienu pozīciju zemāk, tomēr ar sešās spēlēs gūtajiem 62 punktiem viņš ir trešais, tikai par punktu atpaliekot no otrajā vietā esošā “Baltrex” regbista Arnasa Prielaidasa. Līderis joprojām ir Eimantas Bagarauskas (Ažoalas), kura kontā ir 78 punkti. Cieši Tatu ar 60 punktiem seko “Geližinas Vilkas” spēlētājs Dovidas Taujauskas, bet tālāk jau ir ļoti liela starpība, jo piektai vietai ir tikai 40 punkti.

Tagad arī aktīvāko piezemējumu veicēju rangā trijniekā ir “Baltic XL/Livonia” spēlētājs, par ko ir parūpējies Enzo Beltramino. Komandas kapteiņa kontā ir seši piezemējumi un trīsdesmit punkti, kas dod otro vietu, par vienu piezemējumu apsteidzot iepriekšējo līderi Eimantu Bagarausku no “Ažuolas” un Arnu Urboni no “Baltrex”. Jaunais līderis ir “Baltrex” spēlētājs Kestutis Karbauskas, kura kontā ir astoņi piezemējumi.