Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Livonietis Tatu otrs rezultatīvākais Baltijas Top līgā, Beltramino pieciniekā piezemējumu ziņā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Livonietis Tatu otrs rezultatīvākais Baltijas Top līgā, Beltramino pieciniekā piezemējumu ziņā
Džeiks Tatu. Foto: RK "Livonia".

Regbija kluba “Baltic XL/Livonia” spēlētāji iepriecinājuši ar ļoti augstām pozīcijām dažādās kategorijās Baltijas Top līgā regbijā. Pēc piecām spēļu kārtām Džeiks Tatu ir otrs rezultatīvākais spēlētājs līgā, bet kapteinis Enzo Beltramino ir pieciniekā veikto piezemējumu ziņā.

Kamēr “Baltic XL/Livonia” šajā sezonā nesekmējas tika labi, kā bija iecerēts, tikmēr šīs spēcīgās Latvijas regbija komandas spēlētāji izcēlušies ar augstām vietām dažādās kategorijās.

Džeiks Tatu, kurš ir lielisks realizācijas un soda sitienu speciālists, ir izvirzījies otrajā vietā rezultatīvāko spēlētāju Topā. Tatu līdzšinējās piecās spēlēs ir guvis 50 punktus, par punktu apsteidzot tuvāko sekotāju un trešajā vietā esošo Arnu Prielaidu no “Baltrex”, bet par desmit punktiem atpaliekot no līdera Eimanta Bagarauska (Ažoalas), kura kontā ir 60 punkti.

“Baltic XL/Livonia” ir ar ko palepoties arī naskāko piezemējumu veicēju rangā, jo Enzo Beltramino ar četriem piezemējumiem un 20 punktiem dala trešo līdz piekto vietu ar “Baltrex” un “Šiauļiai” spēlētājiem Urbonasu un Seleni. Četri piezemējumi ir arī vicelīdera Bagarauska kontā, bet rezultatīvākais līgas spēlētājs ir guvis 60 punktus, tāpēc ir priekšā pārējiem, kuriem ir 4 piezemējumi.

Līderis ar 6 piezemējumiem ir “Baltrex” spēlētājs Kestutis Karbauskas. Sestajā vietā ar trīs piezemējumiem un 15 punktiem atrodas “LSPA/Livonia” treneris Elmārs Šefanovskis, kurš spēlē “Šiauļiai” komandā.