Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

papildināts Velsa grūtā spēlē tiek galā ar Samoa

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Velsa grūtā spēlē tiek galā ar Samoa
Velsa pret Samoa
Foto: AP/Scanpix

Regbija Pasaules (PK) kausa D apakšgrupā pirmo uzvaru svētdien izcīnīja Velsas komanda, kas ne bez pūlēm tika galā ar Samoa – 17:10.

Samoa punktus guva tikai pirmajā puslaikā, pēc kura bija priekšā ar 10:6. Vienīgo piezemēju veica Entonijs Pereniss. Velsa vadībā tika vien 12 minūtes pirms cīņas beigām, kad eiropiešu vienīgo piezemēju spēlē izdarīja Šeins Viljamss. Pēc tam Velsa pretiniekam iespēju atspēlēties nedeva, izcīnot uzvaru.

Viljamsam 8. piezemējums PK, kļūstot par Velsas izlases piezemējumiem bagātāko spēlētāju PK izcīņās. Viljamss tāpat arī kļuvis par 18. spēlētāju, kuram izdevies gūt piezemējumus trīs dažādos PK finālturnīros. Velsai pirmā uzvara pret Samoa PK ietvaros pēc divām neveiksmēm iepriekšējos turnīros 1991. un 1999. gadā.

D grupā pēc divām spēļu kārtām 1. vietā ar 9 punktiem atrodas Dienvidāfrika, 6 punkti ir Samoa, pa pieciem Fidži un Velsai, bet bez punktiem Namībija.

B grupā otro uzvaru divos mačos izcīnīja Anglija, kas ar 41:10 pieveica Gruziju, kas spēles ievadā labi turējās pretī, taču Meraba Kvirikašivli trīs nerealizētie soda sitieni liedza Gruzijai iespēju angļiem likt nervozēt ilgāk. Anglijai un Skotijai pēc divām spēlēm pa deviņiem punktiem. Argentīna B grupā ar sešiem punktiem ieņem 3. vietu, bet bez punktiem pagaidām Gruzija un Rumānija.

A grupā otro uzvaru divos mačos guvusi Francija, kas ar 46:10 pieveica Kanādu. Francijai un turnīra saimniecei Jaunzēlandei pa desmit punktiem, Kanādai 3. vieta grupā ar četriem punktiem, Tongai viens punktiņš, bet Japāna pagaidām "sausā".

Izmantotie resursi:
Official RWC 2011 Site - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-18 15:24, pirms 13 gadiem
eh žēl, gribējās lai Samoa uzvar

  +1 [+] [-]

, 2011-09-18 18:18, pirms 13 gadiem
a kur var redzēt ?