Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Valmieras "Fēniksam" Latvijas regbija čempionāta bronza

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Valmieras "Fēniksam" Latvijas regbija čempionāta bronza
RK "Fēnikss". Foto: Linda Ungure.

Pagājušajā nedēļas nogalē Brenguļu sporta centrā “Kaimiņi” Valmieras regbija klubs “Fēnikss” ar rezultātu 33:9 uzveica Rāmavas “Lāčus”, tādējādi iegūstot Latvijas čempionāta bronzas medaļas. Šī jau ir trešā reize, kad Valmieras klubs iegūst bronzas medaļu Latvijas sacensībās.

Neskatoties uz beigu rezultātu, spēle kopumā bija spraiga un ļoti līdzīga, it īpaši pirmais puslaiks. Rezultātu atklāja viesi, kuri realizēja soda sitienu pa mājinieku vārtiem. Pēc tam “Fēnikss” atbildēja ar diviem piezemējumiem un precīzām realizācijām.

Otrais puslaiks atkal iesākās ļoti līdzīgi un ar soda sitieniem “Lāči” sadeldēja rezultātu līdz 14:9. Pēc tam gan fēniksieši saņēmās un guva vēl trīs piezemējumus un trāpīja divas realizācijas.

Piezemējumus Valmieras kluba labā guva Gusts Bērziņš, Kristaps Lūsiņš, Āris Kaģis, Toms Zukurs un Raimonds Rudzāts. Ar realizācijām precīzi bija Rodžers Purmalis un David Sandro Dzidzadze. Par mača labāko spēlētāju tika atzīts Raimonds Rudzāts.

Spēle ir īpaša ne tikai ar gūto uzvaru, bet arī ar to, ka viens no “Fēniksa” ilggadējiem spēlētājiem – Kristaps Lūsiņš, saukts arī par Tīģeri, atvadījās no spēlētāja gaitām. Par piemiņu viņam tika pasniegts ierāmēts komandas krekls.

Valmieras regbistiem sezona vēl nav beigusies, jo priekšā vēl divas spēles Baltijas čempionātā 29. septembrī un 5. oktobrī.

Informāciju sagatavoja
RK "Fēnikss"

     [+] [-]

, 2024-09-16 13:41, pirms 3 dienām
Stāv pāri visam Valmiera!

     [+] [-]

, 2024-09-16 15:35, pirms 3 dienām
wolmar rakstīja: Stāv pāri visam Valmiera!
Šajā gadījumā visam pāri stāv Brenguļi