Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

RK "Fēnikss" turpina sezonu ar uzvaru un uzņems ciemiņus no Anglijas

Ivars Bācis
Ivars Bācis

RK "Fēnikss" turpina sezonu ar uzvaru un uzņems ciemiņus no Anglijas
Foto: RK "Fēnikss".

Valmieras regbija klubs "Fēnikss" Rīgas Tehniskās koledžas laukumā aizvadīja Latvijas čempionāta spēli regbijā15 ar Rāmavas "Lāčiem/Mūku Salu" un svinēja otro uzvaru.

Spēle noslēdzās ar rezultātu 28:5 par labu Valmieras klubam. Fēniksiešu labā piezemējumus guva Kristaps Bērze, Jānis Kaucis, Kristaps Lūsiņš un Edijs Vinters. Ar realizācijas sitieniem precīzi bija Rodžers Purmalis 3 reizes un 1 reizi Edijs Vinters. Par spēles vērtīgāko spēlētāju atzīts Normunds Bērziņš.

Latvijas čempionāta ietvaros "Fēniksam" atlikusi viena spēle, kas norisināsies 21. jūnijā Rīgas Tehniskās koledžas laukumā pret regbija klubu “Miesnieki”. Pēc tam valmieriešiem priekšā izslēgšanas spēles un cīņa par Latvijas medaļām.

Pirms tam Brenguļos norisināsies regbija svētki. 15. jūnijā Valmieru apmeklēs regbija klubs no Anglijas "Barnes RFC", ar kuru tiks aizvadīta draudzības spēle. Spēles sākums plkst 12:00. Paralēli mačam mazākajiem skatītājiem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas. Aicināti visi novada iedzīvotāji un viesi. Šī būs laba iespēja valmieriešiem sagatavoties izslēgšanas spēlēm.

Informāciju sagatavoja
RK "Fēnikss"

     [+] [-]

, 2024-06-12 22:22, pirms 6 dienām
Cik ilgi jālūdzas, lai autors ieliek kopvērtējuma tabulu ? Kaut kā nezolīdi.