Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-18 regbistiem vēl divi zaudējumi Eiropas čempionātā

Agris Suveizda

Latvijas U-18 regbistiem vēl divi zaudējumi Eiropas čempionātā
Foto: Adrjēns Kurcs

LETA. Latvijas U-18 vīriešu regbija-7 izlase šodien Francijas pilsētā Strasbūrā Eiropas čempionāta spēlē cieta zaudējumu grupas mačā Beļģijai, kā arī piekāpās Rumānijai pusfinālā par 9.-12.vietu un rīt cīkstēsies par 11. pozīciju.

Pēdējā A grupas mačā Latvija piekāpās pretiniekiem ar 0:31. Beļģi piecreiz piezemēja bumbu Latvijas izlases ieskaites laukumā un realizēja trīs realizācijas sitienus.

Jau ziņots, ka piektdien latvieši A grupas mačos ar 0:44 piekāpās Francijai un ar 0:33 - Čehijai. Savukārt beļģi ar 0:44 zaudēja Francijai un ar 24:17 pārspēja Čehiju. Grupā ar trim uzvarām un deviņiem punktiem pirmā bija Francija, Beļģija sakrāja septiņus, Čehija - piecus un Latvija - trīs punktus.

Turnīrā 12 komandas bija sadalītas trīs apakšgrupās pa četrām vienībām, no kurām astoņas sacensības turpināja ceturtdaļfinālā, savukārt Latvijas izlase pusfinālā par 9.-12. vietu ar 5:8 piekāpās Rumānijai un svētdien cīņā par 11.vietu spēlēs pret Ukrainu.

Latvijas U-18 vīriešu regbija izlases sastāvs:
Mikus Drošprāts, Dagnis Drošprāts, Daniels Upmalis, Edžus Žvibulis, Artis Konutis (visi - "Eleja"), Gabriels Gustavs Ķirsis, Ulvis Bojarunecs, Rodrigo Ozoliņš (visi - "Baldone"), Dāvis Gabriels Juškus, Ruslans Sosnars, Gļebs Vorobjovs (visi - "Livonia"), Toms Bobrovskis ("Eži"), Oskars Vītoliņš ("Shannon", Īrija).

Izmantotie resursi:
LETA