Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:552, Did:0, useCase: 3

Zināmi Red Bull Crashed Ice Ventspils finālisti

Zināmi Red Bull Crashed Ice Ventspils finālisti
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Piektdien, 8. janvārī, Ventspils Olimpiskajā centrā notika „Red Bull Crashed Ice” Kurzemes posma atlase, kurā tika noskaidroti pieci finālisti, kas jau svētdien cīnīsies par ceļazīmi uz Pasaules čempionātu.

Tie ir: Miks Golubovičs,Tomašs Saušs,Edgars Kukainis, Kārlis Plakans,Krists Smilšarajs. Dāmu konkurencē vienīgā un ātrākā dalībniece bija Evita Krievāne. Viņai Rīgā būs jāsacenšas ar ātrākajām dāmām no citām atlasēm, lai cīnītos par vietu Red Bull Crashed Ice Latvijas komandā.

Rīgas finālā, kas notiks 10. janvārī plkst. 18.00, "Arenā Rīga" tiks sagatavota speciāla trase, kas atšķirsies no atlasēs redzētās. Dalībniekiem būs jāstartē pa divi un jāveic divi braucieni, vērtēšana notiks pēc rezultata summas. Četriem ātrākajiem būs jārēķinās ar vēl diviem braucieniem pusfinālā, bet finālistu izturību pārbaudīs pēdējie divi braucieni, kurā noskaidrosies ātrāko, kas iegūs vietu Latvijas komandā. Dāmas startēs atsevišķi. Latvijas komandu veidos viens vīrietis un viena sieviete, jo pasaules čempionātos ir atsevišķi dāmu starti un Latvijai paredzēta viena dalībnieka vieta vīriešu, viena - dāmu startā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-10 01:21, pirms 14 gadiem
8_kojas_LLU rakstīja: es pirmais..
panjemi duuree???

     [+] [-]

, 2010-01-10 03:07, pirms 14 gadiem
kur laiks lai ar citiem salidzinaat ???

     [+] [-]

, 2010-01-10 13:36, pirms 14 gadiem
Cik maksā biļete uz šodienas pasākumu Rīgā?

     [+] [-]

, 2010-01-10 16:31, pirms 14 gadiem
Flickzzz.com rakstīja: Cik maksā biļete uz šodienas pasākumu Rīgā?
NE CIK !!