Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Šodien pēdējā 38. Šaha Olimpiādes kārta

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Šodien pēdējā 38. Šaha Olimpiādes kārta
Katrīna Šķiņķe

Jau pēc nepilnām divām stundām Drēzdenē tiks aizvadīta 38. Šaha Olimpiādes pēdējā kārta. Gan Latvijas dāmām, gan vīriem ir labas iespējas uzlabot savu pozīciju kopvērtējumā.

Jau 11.00 pēc Latvijas laika sāksies pēdējo 38. Šaha Olimpiādes partiju izspēle. Mūsu dāmas šodien mērosies spēkiem ar Turcijas šahistēm, kas pēc reitinga izskatās mazliet vājākas par mūsējām. Latvijas izlase pagaidām ieņem 22. vietu, bet ir iespējas tikt arī labāko divdesmitniekā, kas būtu labs sasniegums. Šodien mūsu komandu pārstāvēs Laura Rogule, Ilze Bērziņa, Katrīna Šķiņķe, kā arī Ingūna Erneste. Līdz šim mūsu komandā visvairāk punktu guvusi Ilze Bērziņa un Katrīna Šķiņķe, kuras guvušas pa sešiem ar pusi punktiem.

Latvijas šahistiem šodien pretī stāsies Venecuēlas šahisti, kuri arī noteikti ir uzvarami, jo arī Venecuēlas šahisti tāpat kā Turcijas šahistes reitingā atrodas mazliet zemāk par mūsējiem. Latvijas komanda šobrīd ieņem 50. vietu, bet, uzvarot šodien, ir labas iespējas pakāpties augstāk, bet jau tagad skaidrs, ka atkārtot iepriekšējās Olimpiādes rezultātu neizdosies, jo tad tika ieņemta augstā 28. vieta. Mūsu komandā visvairāk punktu guvis Jevgēņijs Svešņikovs - sešus.

Dāmu konkurencē pagaidām pirmo vietu ieņem Polija, otrajā vietā ir Ukraina, bet trešajā vietā Gruzija. Vīriem vadībā ir Armēnija, otrajā vietā ir Ukraina, bet trešajā Izraēla.

Izmantotie resursi:
chess-results.info

  -3 [+] [-]

, 2008-11-25 10:14, pirms 16 gadiem
O...būs jāskatās

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 11:06, pirms 16 gadiem
zhetons autoram par bildes nomainiishanu!