Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Savu darbību uzsāk triopoker.lv

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Darbību uzsāk specializētais pokera forums triopoker.lv. Portāls fokusēsies uz saturu, kura mērķis ir attīstīt regulāri spēlējošo pokera spēlētāju iemaņas. Foruma veidotāji paši ir aktīvi spēlētāji un, lai nodrošinātu īpašus nosacījumus, ir panākta ekskluzīva vienošanās ar Triobet pokera istabu.

triopoker.lv regulāri nodrošinās dažādu limitu un spēles veidu video ierakstus ar pašu spēlētāju komentāriem par veiktajām izspēlēm (vods), bet forumā norisināsies pašu lietotāju veikto izspēļu ievietošana un apspriešana. Tāpat ir panākta vienošanās ar vairākiem pokera spēlētājiem, kuri rakstīs blogus par savām veiksmēm un neveiksmēm pie pokera galdiem.

Papildus katru mēnesi būs pieejami ierobežotas pieejamības Freeroll jeb bezmaksas turnīri, kā arī tiks ievietoti raksti par jaunumiem pokera pasaulē un lieliskas izšķirtspējas video no dažādiem lielajiem turnīriem un augsto likmju galdiem.

Visbeidzot atsevišķi izceļams ir triopoker.lv veikals, kur lojālākie pokera foruma dalībnieki varēs krāt punktus un apmainīt tos pret visdažādākajām balvām – augstas kvalitātes sadzīves tehniku, biļetēm uz sporta spēlēm, privāto treneri vai vienkārši naudu.

Vairāk informācijas Triopoker

     [+] [-]

, 2010-10-25 12:22, pirms 14 gadiem
jeega? pokeroff , pokah , donkr, ipoker ..

     [+] [-]

, 2010-10-25 12:39, pirms 14 gadiem
un kāds tur ir sakars ar olimpisko simboliku?! Ahūnie sponsori?