Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Latvijas Individuālajā čempionātā sporta bridžā uzvar Alfejeva

Andrejs Siliņš

Latvijas Individuālajā čempionātā sporta bridžā uzvar Alfejeva
Foto: bridge.lv

22. septembrī norisinājās Latvijas Individuālais čempionāts sporta bridžā. Sacensībās uzvaru izcīnīja Jeļena Alfejeva (Salaspils).

Bridžs ir pāru spēle, kurā pie viena galda pāris sacenšas pret citu pāri. Individuālais turnīrs ir ļoti specifiska bridža disciplīna, jo katrs spēlētājs sacenšas par sevi – sadalījumā ielozētais partneris vienlaicīgi ir pretinieks turnīra kopvērtējumā.

Turnīrs norisinājās Ogres kultūras namā, uz kuru bija ieradušies 47 dalībnieki no visas Latvijas, tai skaitā arī bridžisti no Lietuvas. Divu sesiju summā Alfejeva uzvarēja ar 63,6% , otrajā vietā ar 61,4% Andris Smilgājs (Pļaviņas), trešajā vietā ar 60,5% Jānis Bendiks (Rīga).

Turnīru organizēja Ogres bridža klubs sadarbībā ar Latvijas bridža federāciju, sīkāka informācija un tehniskie rezultāti – Latvijas Bridža Federācija

Informāciju sagatavoja
K.Rubins

     [+] [-]

, 2012-09-24 09:03, pirms 12 gadiem
Lielisks turnīrs! Apsveikumi uzvarētājiem!