Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Beidzies pirmais posms Latvijas komandu čempionātā bridžā

Andrejs Siliņš

Beidzies pirmais posms Latvijas komandu čempionātā bridžā
Komanda Šudņevs pret Kapalaran (no kreisās J.Romanovskis, N.Vekša, J.Ozols un P.Bethers)
Foto: bridge.lv

2012. gada 17. un 18. martā Rīgā notika Latvijas komandu čempionāta bridžā pirmais posms. Augstākajā līgā piedalās sešas komandām no visas Latvijas, tajā skaitā ir vies spēlētāji no Igaunijas un Somijas.

Jau ceturto gadu galvenā cīņa par medaļām notiek starp trim komandām: Daugava (I.Rubenis, U.Jansons, A.Smilgājs, J.Alfejeva, A.Ģērmanis un M.Matisons), Rigainvites.lv (K.Rubins, M.Romanovska, J.Neimanis, S.Birins, C.Nibergs un K.Koistinen) un komandas Šudņevs (A.Šudņevs, J.Bendiks, B.Rubenis, J.Ozols, J.Romanovskis un J.Mauriņš).

Lai arī savstarpējās spēlēs labāk veicās komandai Daugava, kas apspēlēja Rigainvites.lv ar 18-12, bet zaudēja Šudņevam ar 14-16, savukārt, Rigainvites.lv ar 18-12 apspēlēja Šudņevu, tomēr tieši komanda Šudņevs ar 91 punktu ir pirmajā vietā, Rigainvites.lv ar 90 punktiem ir otrajā vietā un Daugava ar 89 punktiem ir trešajā vietā. Komanda Mārupe, kurai ir 79 punkti, saglabā labas cerības uz medaļu kopvērtējumā.

Otrais posms notiks 21.-22.aprīlī, Rīgā.

     [+] [-]

, 2012-03-20 17:23, pirms 12 gadiem
Būs nopietna cīņa otrajā posmā!