Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Latvijas atklātajā čempionātā jauniešiem bridžā noskaidroti uzvarētāji

Jānis Pārums

Latvijas atklātajā čempionātā jauniešiem bridžā noskaidroti uzvarētāji
Rihards Fridrihsons, Nauris Pelsis, Jānis Cīmiņš un Leo Vegners – komanda "Juniors LV"

No 9. līdz 11.novembrim Saldus rajona Druvā notika Latvijas atklātais čempionāts bridžā jauniešiem, kurā piedalījās bridžisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas un Baltkrievijas. Čempionātā tika nospēlēti trīs atsevišķi turnīri: Nacionālo izlašu turnīrs, Pāru turnīrs un Komandu turnīrs.

Nacionālo izlašu konkurencē, kurāpiedalījās 5 komandas, uzvarēja Somijas izlase, otrajā vietā Latvija U-20 (J.Ilziņš, G.Dreimanis, A.Zālītis, G.Freimanis), trešajā vietā Latvija U-25 (J.Cīmiņš, L.Vegners, N.Pelsis un R.Fridrihsons).
Pāru turnīrā piedalījās 35 pāri. Labākie bija Somijas bridžisti J.Granstrom – L.Orkoneva, kuri uzvarēja ar 66,2 %, otrajā un trešajā vietā lietuvieši: R.Grigoraitis – J.Čeponkus (65,0 %) un I.Bainikonyte – A.Čepokute (64,2 %). Labākie no Latvijas – Nauris Pelsis un Rihards Fridrihsons – 6.vietā.

Komandu turnīrā piedalījās 14 komandas. Labākie ar 117 punktiem atkal bija Somijas bridžisti, otrajā vietā ar 109 punktiem komanda „Juniors LV”(J.Cīmiņš, L.Vegners, N.Pelsis un R.Fridrihsons), trešajā vietā ar 107 punktiem komanda „RSP”(V.Iļdeikins, G.Dreimanis, A.Zālītis, E.Stepiņa).

Oficiālie rezultāti: Druvas Dūzis 2012

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Rubins

     [+] [-]

, 2012-11-13 16:57, pirms 12 gadiem
Apsveikumi laureātiem un pateicība organizatoriem, kas jau kuro gadu to dara sava entuziasma pēc! Laiks pacelties vēl plašākā starptautiskā līmenī un sagaidīt lielāku atbalstu!!!