Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Lielvārdē notiks otrais galda spēļu četrcīņas čempionāts

Ritvars Raits
Ritvars Raits

15. un 16. janvārī Lielvārdē jau otro reizi norisināsies novada atklātais čempionāts galda spēļu četrcīņā. Tāpat kā pērn, arī šogad dalībnieki sacentīsies novusā, galda tenisā, šahā un 64 lauciņu dambretē.

Sacensības notiks Lielvārdes novada sporta centrā, 15. janvārī tās sāksies pulksten 10. Čempionātā var piedalīties jebkurš, kas to vēlas – bez dzimuma un vecuma ierobežojumiem. Visi dalībnieki startēs kopējā grupā. Ja dalībnieku skaits sasniegs 14 vai vairāk starp pieaugušajiem (1993. dzimšanas gads un vecāki) un starp jauniešiem (1994. dzimšanas gads un jaunāki), tad sacensības var notikt divās atsevišķās grupās. Sacensības notiks pēc Šveices sistēmas.

Kārtu skaits atkarīgs no dalībnieku skaita. Katrā kārtā, sacenšoties diviem dalībniekiem, viņi savā starpā izspēlēs maču, kas sastāvēs no diviem setiem novusā, diviem setiem galda tenisā (līdz 11 punktiem), šaha partijas (apdomas laiks katram dalībniekam 8 min.) un 64 lauciņu dambretes partijas (apdomas laiks katram dalībniekam 5 min.). Ja dalībnieks nestartēs kādā no spēļu veidiem, tad tajā viņš katrā mačā saņems zaudējumu. Par uzvaru mačā dalībnieks saņems divus punktus, par neizšķirtu - vienu. Katram dalībniekam jāpiedalās vismaz trijos no spēļu veidiem. Dalībniekiem obligāti jābūt maiņas sporta apavos.

Uzvarētāji pieaugušajiem un jauniešiem tiks apbalvoti ar Lielvārdes novada sporta centra kausu. 1. - 6. vietas ieguvēji pieaugušajiem un 1. - 3. vietas ieguvēji jauniešiem tiks apbalvoti ar Lielvārdes novada sporta centra diplomiem un citām balvām. Pie pietiekoša dalībnieku skaita (vismaz seši) tiks apbalvotas arī uzvarētājas sieviešu un meiteņu konkurencē. Ar Lielvārdes novada sporta centra diplomiem un citām balvām tiks apbalvoti arī 1. - 3. vietas ieguvēji invalīdu konkurencē.

Dalības maksa vienam dalībniekam ir Ls 5, skolēniem, studentiem, nestrādājošiem pensionāriem un invalīdiem – Ls 2. Iepriekšējie pieteikumi iesniedzami līdz 12. janvārim pa tālr. 65053231, 29463233 (Dzintars Kaņeps) vai e-pastu: dzintarskaneps@inbox.lv. Dalībnieki, kuriem būs nepieciešama naktsmītne Lielvārdē, līdz 8. janvārim var pieteikties pa tālr. 29278980 (viesnīca «Kokneši»). Dalībnieku reģistrācija sacensību dienā no pulksten 9 līdz 9.45.

Izmantotie resursi:
Ogres Vēstis Visiem