Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Tallinas bridža festivālā uzvar Latvijas komanda "Smilgājs"

Jānis Pārums

Tallinas bridža festivālā uzvar Latvijas komanda "Smilgājs"
Komanda "Smilgājs" (otrais no kreisās U.Jansons, tālāk M.Lorencs un J.Bethers) kopā ar turnīra organizatoriem

No 24. līdz 30.septembrim Tallinā notika EBL Mazo Nāciju kauss un lielākais Igaunijas bridža turnīrs – Tallinas festivāls. Tajā ar labiem rezultātiem startēja arī latvieši.

Latvijas izlase, pēc labi aizvadītas pirmās sacensību dienas, otrajā dienā piedzīvoja trīs zaudējumus un neiekļuva pusfinālā. Turnīra noslēgumā Latvijai 8. vieta 14 komandu konkurencē.

Uzaicināto pāru turnīrā vislabāk startēja Kārlis Rubins, kas spēlēja pārī ar Polijas bridžistu Jaceku Kalitu. Rezultātā 6. vieta 42 pāru konkurencē.

Komandu turnīrā Latviju pārstāvēja divas komandas. 23 komandu konkurencē ar 163 punktiem pirmajā vietā komanda "Smilgājs" (A.Smilgājs, U.Jansons, J.Bethers un M.Lorencs), otra Latvijas komanda – "Kliogoup" (K.Rubins, J.Kalita, J.Neimanis un B.Rubenis) – uzvarēja B finālā.

Pāru turnīrā sestajā vietā ierindojās Rubins un Kalita. Turnīrā piedalījās 66 pāri, un uzvarēja J.Maripu un M.Tens no Igaunijas.

Pilna informācija un rezultāti Eesti Turniiribridzhiliit :.. Esileht

  +1 [+] [-]

, 2012-10-02 15:12, pirms 12 gadiem
Fantastika

     [+] [-]

, 2012-10-02 15:24, pirms 12 gadiem
Apsveicu komandu ar lielisko sasniegumu!