Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Latvijas Dambretes federācija piedāvās dambretes treniņus internetā Gunta Valnera vadībā

Rolands Eliņš

Latvijas Dambretes federācija piedāvās dambretes treniņus internetā Gunta Valnera vadībā
Guntis Valneris 2018. gada Eiropas čempionātā. Organizatoru foto

Latvijas Dambretes federācija (LDF) ir uzsākusi tiešsaistes dambretes tiešsaistes apmācību, kas paredzēta kā risinājums situācijā, kad nav iespējamas dambretes nodarbības klātienē.

Pēc ārkārtas situācijas valstī izsludināšanas, trīs dienas pirms plānotā sākuma, tika atcelts Latvijas čempionāts jauniešiem. Saprotot, ka praktiski visi spēlētāji ir palikuši bez iespējām trenēties un turpināt pilnveidot savu meistarību, LDF ir uzsākusi līdz šim nebijušus dambretes treniņus Latvijā. Treniņi tiek straumēti LDF Youtube kanālā tiešraidē ar iespēju tos noskatīties arhīvā. Nodarbība ir interaktīva, ir iespēja nodarbības vadītājam uzdot jautājumus video komentāros.

Nodarbību saturs paredzēts dažādu vecumu un līmeņu dambretistiem

Pirmās četras nodarbības 64 lauciņu dambretē vadīja daudzkārtējais Latvijas čempions, sporta meistars Guntars Purviņš. Nodarbības tiešraidē un arhīva ierakstā tika skatītas gandrīz 700 reižu.

Turpinājumā paredzētas 4 nodarbības 100 lauciņu dambretē, kuras vadīs Guntis Valneris – pasaules eksčempions, šī brīža pasaules reitinga vicelīderis. Pirmā nodarbība ar Gunta Valnera piedalīšanos notiks ceturtdien, 2.aprīlī plkst.19:00.

Vairāk par tiešsaistes treniņiem un citiem dambretes notikumiem ar Latvijas sportistu piedalīšanos var lasīt Latvijas Dambretes Federācijas mājas lapā Latvijas Dambretes Federācija

Informāciju sagatavoja:
Laura Kronberga
Latvijas Dambretes federācija