Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies Latvijas bridža čempionāta 1. posms

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Noslēdzies Latvijas bridža čempionāta 1. posms
Komanda Rigainvites.com pret Daugavu (no kreisās I.Rubenis, K.Rubins, J.Alfejeva un M.Romanovska).

2011.gada 26.-27.februārī Rīgā notika Latvijas Komandu čempionāta bridžā pirmais posms. Čempionāts vienlaicīgi notiek A un B līgā, katrā līgā piedalās pa sešām komandām no visas Latvijas, tajā skaitā ir vies spēlētāji no Igaunijas un Somijas.

A līgā jau otro gadu cīņa par medaļām notiek starp trim komandām: Rigainvites.com (K.Rubins, M.Romanovska, J.Neimanis un K.Koistinen), Daugava (I.Rubenis, U.Jansons, A.Smilgājs, J.Alfejeva, A.Ģērmanis) un komandas Šudņevs (A.Šudņevs, A.Geste, J.Bendiks, B.Rubenis, J.Ozols un J.Romanovskis). Savstarpējās spēlēs labāk veicās komandai Rigainvites.com, kas apspēlēja Daugavu ar 25-3 un Šudņevu ar 23-7, un šobrīd ar 113 punktiem ieņem pirmo vietu kopvērtējumā. Daugava pēc uzvaras ar 23-7 pret Šudņevu ir otrajā vietā ar 99 punktiem, Šudņevs trešajā vietā ar 85 punktiem.

Lai arī priekšā vēl viens posms, kas notiks 26. un 27.martā, var gandrīz droši teikt, ka pirmās trīs vietas un medaļas sadalīs tieši šīs komandas.

B līgā vadībā pēc pirmā posma ar 104 punktiem ir komanda Mārupe (U.Bethers, P.Bethers, J.Bethers, M.Lorencs, J.Balašovs, A.Imša un J.Mauriņš), no kuras par trīs punktiem atpaliek komanda Kaparalan (L.Brikmane, N.Vekša, L.Beķere un L.Lauks). Paredzams, ka šīs komandas cīnīsies par vienīgo ceļazīmi uz A līgu.

Vairāk info: Latvijas Bridža Federācija