Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3017, Did:0, useCase: 3

Graudiņa: ''Gribam parādīt skatītājiem skaistu spēli''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Graudiņa: ''Gribam parādīt skatītājiem skaistu spēli''
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Foto: volleyballworld.com

LETA. Latvijas duets Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova pirms gaidāmā Pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Challenge" posma Jūrmalā jūtās pārliecināts, preses konferencē Graudiņas teikto citē sacensību organizatori.

Ceturtdien Majoru pludmalē tiks aizvadīti kvalifikācijas mači, bet piektdien paredzēts pamatturnīra sākums, tajā startējot ar vadošajam Latvijas sieviešu pludmales volejbola duetam Graudiņa/Samoilova.

"Mums ļoti patīk spēlēt pilnās tribīnēs, tāpēc ceru, ka Latvijas līdzjutēji nāks un atbalstīs. Mēs tomēr esam arī mākslinieces un gribam parādīt skatītājiem skaistu spēli," teica Graudiņa.

"Jūrmala mums ir labi pazīstama un jūtamies pārliecinātas, bet, protams, šeit būs spēcīga konkurence," izcēla sportiste, minot, ka sīvākās konkurentes būs no Kanādas, Brazīlijas un Šveices.

Sacensībās spēlēs astoņi Latvijas pāri. Ceturtdien kvalifikācijas spēles aizvadīs vismaz pieci Latvijas dueti - Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs, Edgars Točs/Olivers Bulgačs, Rūdolfs Stankēvičs/Dāvis Teteris, Līva Ēbere/Deniela Konstantinova un Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa.

Pamatturnīru piektdien uzsāks vismaz trīs Latvijas komandas - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova un Anete Namiķe/Varvara Brailko.

Pagājušajā gadā, kad BPT sacensības tika rīkotas pirmo gadu, Jūrmalā notika prestižākais "Elite 16" sērijas turnīrs, bet šogad tiek rīkots pēc ranga otrais "Challenge" posms, kurā latviešiem ir lielākas iespējas startēt un cīnīties par godalgām.

Pērn neviens no Latvijas pāriem, kas piedalījās pamatturnīrā, neiekļuva ceturtdaļfinālā, kamēr uzvaru svinēja Itālijas vīriešu un Kanādas sieviešu dueti.

Turnīrā, kas sāksies ceturtdien, gaidāmi sportisti no 32 dalībvalstīm.

Latvijas komandu kvalifikācija 15. jūnijā, centrālais laukums

9.001. kārta#32 Martini-Ādamsone/Krūklīte - #1 Pauļikiene/Raupelīte (LTU)
9.501. kārta#26 Ēbere/Konstantinova - #7 Talita/Tamela (BRA)
10.401. kārta#30 Liepājniece/Ozoliņa - #3 Pavana/Makbeina (CAN)
11.301. kārta#28 Ozoliņa/Skrastiņa - #5 Ahtiainena/Lahti (FIN)
12.201. kārta#17 Pļaviņš/Samoilovs - #16 Surins/Dunvinits (THA)
13.101. kārta#24 Točs/Bulgačs - #9 Kantors/Zdibeks (POL)
14.301. kārta#27 Teteris/Stankevičs - #6 Makhjū/Barnets (AUS)
15.301. kārta#31 Reliņš/Aišpurs - #2 Kapogroso/Kapogroso (ARG)

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-06-14 20:08, pirms gada
Beigās daudzas komandas neatbrauca, komandu sastāvi priekš Challenger nu tā… dzekiem vispār pat nav pilns saraksts, sanāk, ka varēja ar 0 punktiem arī tikt 😂😂😂
Jāņem turnīrs meitenēm 🤞