Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Egleskalns Jūrmalā gatavi parādīt labu spēli

Jānis Celmiņš

Vieni no Latvijas spēcīgākajiem pludmales volejbolistiem Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns būs arī 2015 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala Masters pamatturnīra dalībnieki, kurā skatītājiem gatavi parādīt labu spēli.

“Jūrmala Masters ir augstākā līmeņa turnīrs, kāds jebkad noticis Latvijā. Nākamais līmenis būtu Eiropas čempionāta finālposms vai Pasaules kausa Open sacensības. Trīs Latvijas komandas ir pamatturnīrā, un vēl divas būs kvalifikācijā, tādējādi spēles pamatturnīrā var spēlēt pat piecas mūsu komandas. Manuprāt, tas ir ļoti daudz un parāda Latvijas pludmales volejbola augsto līmeni, ņemot vērā, ka pamatturnīrā spēlēs tikai kopskaitā 24 komandas,” atzīst Mārtiņš Pļaviņš.

Mārtiņš Pļaviņš un Hermans Egleskalns ir pateicīgi par Jūrmala Masters organizatoru piešķirto iespēju sākt sacensības uzreiz no pamatturnīra, par ko Mārtiņš Pļaviņš saka: “Dotajā brīdī mums kā komandai ir nepieciešams krāt punktus, jo Hermanam ir tikai viens pilnvērtīgs turnīrs - Fuzhou Open Pasaules kausa posms. Līdz ar to Jūrmala Masters ir ļoti laba iespēja tikt pie punktiem. Tāpat mums nepieciešama spēļu prakse, kuru centīsimies iegūt Jūrmalā.”

Mārtiņš Pļaviņš atklāj, ka abu mērķis ir katrā turnīrā aizvadīt pēc iespējas vairāk spēļu un vēlams ar spēcīgākiem pretiniekiem, lai krātu pieredzi un labāk saprastu, pie kā ir jāstrādā treniņos, lai iespējami ātrāk nostabilizētos Pasaules kausa posmos: “Uzskatu ka dalībnieku sastāvs Jūrmalas turnīrā ir pietiekami spēcīgs - no mūsu komandas skata punkta noteikti. Šīs sezonas sākumā par konkurentiem pagaidām nedomājam - tikai kā uzlabot un pilnveidot savu spēli! Šajā turnīrā, kā jau esot Latvijā, vēlētos savu skatītāju priekšā parādīt labu spēli, lai ticība, ka mums ar Hermanu viss izdosies, būtu jebkuram pludmales volejbola līdzjutējam!”

Jūrmala Masters pamatturnīrā spēlēs arī Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, Ruslans Sorokins un Aleksandrs Solovejs, kā arī citi spēcīgi pludmales volejbolistu pāri no Polijas, Vācijas, Krievijas, Francijas, Austrijas, Grieķijas, Spānijas, Igaunijas, Itālijas un Norvēģijas. Vēl astoņus astoņus pārus uzzināsim pēc kvalifikācijas spēlēm.

Jūrmala Masters notiks no 20. līdz 24.maijam Baltic Beach Hotel & SPA pludmales stadionā Majoru pludmalē, iekļaujoties Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) 2015.gada oficiālajā pludmales volejbola kalendārā un starptautiskajā turnīru sistēmā.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-18 13:06, pirms 9 gadiem
Es būšu uz visām sestdienas un svētdienas spēlēm! Go go Latvia!

     [+] [-]

, 2015-05-18 21:38, pirms 9 gadiem
Vieni no Latvijas spēcīgākajiem pludmales volejbolistiem. Tieši 10 - niekā!