Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Birzulis: "Ja izspiedīsim maksimumu, varam apspēlēt arī Nīderlandi"

Birzulis: "Ja izspiedīsim maksimumu, varam apspēlēt arī Nīderlandi"
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa treneris Aigars Birzulis pēc iekļūšanas nākamajā kārtā bija apmierināts ar savu padoto spēles kvalitāti, un pauda pārliecību, ka labas iespējas uzvarēt būs arī grupas pēdējā mačā - ja uzlabosies laiks, bet paši rūpīgi izmantosim savas iespējas.

"Spēle izdevās ļoti laba, bez liekām emocijām. Puiši nospēlēja akurāti, kas šajā spēlē arī bija svarīgākais. Kvalitāte bija laba - bija trīs epizodes, kurās nospēlēja neveiksmīgi, taču tās bija grūtās bumbas pēc aizsardzības. Ja ne tās, otrajā setā būtu varējuši atrauties ātrāk un drošāk, taču citādi - visu pārējo spēli nospēlēja vienmērīgi un tā, kā vajadzēja," uzskata treneris.

Nākamajā mačā jātiekas ar grupas līderiem un galvenajiem favorītiem - nīderlandiešiem Numerdoru un Šuilu, kuru rēķinā tāpat kā latviešiem - divas uzvaras. Birzulis piekrita - šajā spēlē gan būtu labāk, ja lietus paliktu mākoņos. "Viegli nebūs. Pirms diviem gadiem, kad ar nīderlandiešiem spēlējām Hāgā, bija spēcīgs lietus un arī vējš - tie ir laika apstākļi, ar kuriem viņi draudzējas. Viņiem tā būtu priekšrocība. Tajā pašā laikā - arī mēs ikdienā nedzīvojam nekādās siltajās zemēs. Kāds nu laiks būs, tādam mēģināsim pielāgoties un - pirmoreiz viņus uzvarēt. Ja izspiedīsim maksimumu no tā, kas mums ir, varam apspēlēt arī Nīderlandi."

Par galveno veiksmes atslēgu trešajā mačā Birzulis uzskata ne tikai pilnīgu pašatdevi, bet arī kvalitatīvu sniegumu aizsardzībā un to iespēju izmantošanu, ko tā dod. "Galvenais - jārealizē tās aizsardzības bumbas, ko paceļam. Kopumā aizsardzībā spēlējam labi, un, ja no piecām paceltām bumbām realizēsim kaut četras - mums būs iespējas uzvarēt. Ja tās zaudēsim - tas gan emocionāli nedaudz graus komandu, gan mazinās iespējas atrauties no pretiniekiem."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-31 22:24, pirms 12 gadiem
to: Tu tiešām esi Tvaika ielas doktorants. Labāk ķeram pozitīvas emocijas no katras uzvaras. Un domājam labas domas. Ja būs medaļast, tas būs super, bet pakāpšanās augstāk par katru vietu jau irf labs sasniegums! Veiksmi visam mūsu bīčistu četriniekam

  +1 [+] [-]

, 2012-08-01 01:00, pirms 12 gadiem
kā ir ar noteikumiem ? ja viņi uzvar, tas kaut ko tālāk būtiski dod ? piemēram , spēlēt pret vieglākiem pretiniekeim 1/8 finālā utml.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-01 02:27, pirms 12 gadiem
Teorētiski jau ir pret vieglākiem. Tikai nevar zināt kā citās grupās sarindosies, varbūt kāds grands gadīsies 3. vai 2. vietā grupā.