Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš/Solovejs zaudē šveiciešiem, bet grupā finišē pirmie

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pļaviņš/Solovejs zaudē šveiciešiem, bet grupā finišē pirmie
Mārtiņš Pļaviņš Anapā
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs vakar Anapas "Open" turnīru sāka ar divām uzvarām, bet savas grupas pēdējā mačā mūsējie šorīt piekāpās šveiciešiem Kovāčam un Kīslingam (1-2). Neskatoties uz šo zaudējumu, mūsējie izcīnīja pirmo vietu grupā un uzreiz iekļuva izslēgšanas spēļu otrajā kārtā.

Šodienas mačs noslēguma vietu kārtību grupā vairs neietekmēja. Līdz ar to šodienas mačs ar 2. numuru izsētajiem Pļaviņam un Solovejam bija kā gatavošanās rītdienas izslēgšanas spēlēm. Pirmais sets aizritēja līdzīgā cīņā, bet galotnē veiksmīgāks bija Latvijas duets (22:20).

Ar piecpadsmito numuru izsētie šveicieši Matss Kovāčs un Jonass Kīslings ļoti vēlējās uzvarēt vismaz šajā mačā (vakar viņiem bija divi zaudējumi), tāpēc otrajā setā šveicieši bija maksimāli mobilizējušies un izrādījās pārāki (17:21). Trešajā setā atkal ritēja līdzvērtīga spēkošanās, un saspringtā galotnē triumfēja pretinieki (15:17). Tādējādi mūsējie piedzīvoja zaudējumu ar 1-2, taču iekļuva starp 16 labākajiem pāriem, kas atbrīvoti no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas. Savukārt tikmēr šveiciešiem šī rīta uzvara nepalīdzēja tikt tālāk, viņiem jāsamierinās ar pēdējo vietu grupā.

Kā jau ziņots, vakar grupas divos pirmajos mačos Pļaviņš/Solovejs izcīnīja uzvaras (2-0 pret krieviem un 2-1 pret igauņiem).

Pasaules tūres Anapas "Open" notiek Krasnodaras novadā, un mači tiek aizvadīti netālu no Melnās jūras. Izslēgšanas spēles sāksies rīt.

Izmantotie resursi:
www.fivb.org

  -1 [+] [-]

, 2014-05-30 14:59, pirms 10 gadiem
Autors nedaudz izgāzās!! "Ar piecpadsmito numuru izsētie šveicieši Matss Kovāčs un Jonass Kīslings vēl saglabāja cerību tikt tālāk (ja būtu viņiem labvēlīgs rezultāts grupas otrā mačā), tāpēc nav brīnums..." - nu nenozīmēja šveiciešiem šī spēle neko, jo viņiem bija 2 zāģi un nevienu viņi vairs nevarēja apdzīt!!!