Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Toms Šmēdiņš šosezon spēlēs kopā ar Toču

Jānis Celmiņš

Toms Šmēdiņš šosezon spēlēs kopā ar Toču
Toms Šmēdiņš
Foto: cev.lu

Toma Šmēdiņa un Arta Caica sadarbība pludmales volejbola laukumos šovasar neturpināsies. Artis nolēmis koncentrēties klasiskajam volejbolam, bet Toms šosezon spēlēs kopā ar Edgaru Toču.

Jau labu laiku pirms pludmales volejbola sezonas sākuma Toms Šmēdiņš sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja, ka, visticamāk, šovasar ar Arti kopā nespēlēs un meklēs jaunu pārinieku. Idejas bija vairākas, taču šobrīd kļuvis skaidrs, ka Šmēdiņš smiltīs cīnīsies kopā ar Edgaru Toču. Iespējams, šis vārds daudziem neko neizteiks, taču Edgars Latvijas līmenī apliecinājis sevi kā labu bloķētāju un nu kopā ar Tomu lūkos peldēt plašākos ūdeņos.

1988. gadā dzimušais Edgars Točs (augums - 194 cm) pēdējās divas vasaras Latvijas pludmales volejbola čempionāta posmos pietiekami veiksmīgi startēja kopā ar Arni Tunti, taču ziemas periodā pārstāvējis „Daugavpils Universitātes” komandas krāsas „Schenker” līgā.

Jaunizveidotais bīča duets Šmēdiņš / Točs šovasar plāno spēlēt ne tikai Latvijas čempionāta posmos, bet arī Austrumeiropas Volejbola Zonālās asociācijas (EEVZA) turnīros Igaunijā un Latvijā. Tāpat, ja atļaus finanses, duets piedalīsies trijos Eiropas čempionāta posmos Novisadā, Varnā un Sicīlijā, sarunā ar portālu Sportacentrs.com klāsta Šmēdiņš.

Abu pirmais kopīgais turnīrs būs Latvijas čempionāta otrais posms (jūnija beigās).

  +6 [+] [-]

, 2012-05-30 19:50, pirms 12 gadiem
Lai Tomam veicas ar jauno pārinieku...

  +3 [+] [-]

, 2012-05-30 20:47, pirms 12 gadiem
Beidzot izskatās, ka bus velviens konkuretspejigs duets pludmales volejbolā arī plāšakā mērōgā

  +1 [+] [-]

, 2012-05-30 22:02, pirms 12 gadiem
Protams,ka Toms ir daudz labāks par Arni un Latvijas posmos tie būs vieni no līderiem. Lai kā justu līdzi, tomēr, neticu, ka varētu izveidoties vēl viens duets augstu mērķu sasniegšanai starptautiskos mačos.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-31 00:24, pirms 12 gadiem
Viss buus kuleee