Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš "latviešu klasikā" izcīna "King of the Beach" titulu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pļaviņš "latviešu klasikā" izcīna "King of the Beach" titulu
Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Renārs Koris

Ar Mārtiņa Pļaviņa triumfu "LIDO King of the Beach" turnīrā noslēgusies "Rīgas pludmales volejbola nedēļa 2020", kas šoreiz risinājās Rīgas Centra sporta kvartālā. Lielajā finālā tika izspēlēta "latviešu klasika", kurā šoreiz pārāki bija Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kas ļāva pirmajam kļūt par turnīra uzvarētāju.

Rīgas pludmales volejbola nedēļas gaidītākais notikums bija šodienas "LIDO King of the Beach" spēle, kurā individuāli sacentās Latvijas pludmales volejbola četri vadošie vīrieši – Mārtiņš Pļaviņš, Edgars Točs, Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs.

Kā tas ierasts šāda formāta turnīros, mainoties ar pāriniekiem, tika izspēlēti trīs seti, pēc kuriem labākais bija aizvadītā gada "karalis" Jānis Šmēdiņš. Aiz sevis viņš atstāja attiecīgi Mārtiņu Pļaviņu, Aleksandru Samoilovu un Edgaru Toču. Līdz ar to kļuva skaidrs, ka iespēja cīnīties par titulu būs vairs tikai Pļaviņam ar Šmēdiņu. Jānim iespēja izvēlēties pārinieku lielajam finālam bija pirmajam un viņš nevilcinoties izvēlējās Samoilovu, pamatojot to ar viedokli, ka skatītāji labprāt vēros "latviešu klasiku".

Diemžēl šoreiz kārtīga cīņa nesanāca. Pļaviņš un Točs savus pretiniekus apspēlēja divos setos, turklāt ļoti pārliecinoši - 2:0 (21:16, 21:11). Pļaviņš par Latvijas "King of the Beach" titula ieguvēju kļuva tālajā 2014. gadā, nu triumfējot atkārtoti.

Vakar notika labdarības spēle, kurā piedalījās sabiedrībā zināmi cilvēki, iepriekš "Rīgas pludmales volejbola nedēļas" ietvaros cīņās devās arī jaunieši un amatieri. Šāda veida pasākums Rīgā norisinājās jau trešo gadu.

"King of the Beach" titula ieguvēji

2009Toms Šmēdiņš
2010Aleksandrs Samoilovs
2011Ingars Ivanovs
2012Jānis Šmēdiņš
2013Jānis Šmēdiņš
2014Mārtiņš Pļaviņš
2019Jānis Šmēdiņš
2020Mārtiņš Pļaviņš

     [+] [-]

, 2020-08-29 10:06, pirms 4 gadiem
Diemžēl šoreiz kārtīga cīņa nesanāca. Pļaviņš un Točs savus pretiniekus apspēlēja divos setos, turklāt ļoti pārliecinoši - 2:0.
A manu komentu kāpēc izdzēsi Gati, varbūt labāk bija paldies pateikt ? Pašam tad jau kauns palika, tas labi.